xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 patüler var mı sağlam basit vs program var mı ? bilgisayar da ucubeler geziyorda o yüzden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Malwarebytes' Anti-Malware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 w7'yle gelen bi zımbırtı deil mi o ? w7 var bnde o yüzden öyle gördü gözüm herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 no script var. yedirmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 hüüm.. dr. web cure it midir ne var onla şu anda tam olarak taratıyorum bakalım. göçerken yapıcı oldum pc karşısında şimdi herhalde toparlanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 "Tatar Ramazan" said: Malwarebytes' Anti-Malware Antivirüs programlarının yakalayamadığı virüsleri bile buluyor. Çok iyi program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 freeware olarak indirdim. deneyelim, görelim. hmm. tşkler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar