Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Phone not allowed MM6" hatası ?


Clubber

Öne çıkan mesajlar

aslında en iyisi 444 0 532 ve ya 535 i arayıp bunu müşteri hizmetlerine sorman. ben n97'yle tr ye geldim 2-3 haftalığına ve pasaport kaydını gerçekleştirdim 12 saat sonra kullanmaya başladım. rusyadan getirmiştim ben de o telefonu.

bilgine.

ama ara bence.

edit : maşallah bi c/p yaptım forumlar bu soruyla dolu. :)

said:
Orjinalden alıntı: loko34

Arkadaşlar çok önemli konuda yardımınızı istiyorum..

Daha önce kayıtlı olan ancak daha sonra kayıtdışı durumuna düşen cihazımı kayıt ettirmeyi başardım en sonunda..Tk sitesinde bile kayıt altına alındığını görebiliyorum..Ancak..:

Hala aynı uyarıyı alıyorum ve telefona şebeke gelmiyor..Phone Not Allowed MM6 uyarısını hala alıyorum..
Bu durumu nasıl düzeltebilirim..?



-----------------------------
Aynı sıkıntıları bende yaşadım. TK ya kayıtlı olduğu halde Turkcell ve Telsim de sorunsuz çalışan cihaz Avea da MM6 hatası veriyordu. Bende Avea Merkez den dosya açtırarak blokeli imei numarasını tekrar çalışır hale getirttim. Bayağı bir uraştım, bütün çömezler Avea da toplanmış. 2 gün sonra telefon gene aynı hatayı vermeye başladı, tabiki yine Avea hat ile, Turkcell Telsim çatır çatır çalışırken Avea çalışmıyordu. Tekrar merkezi aradım bağırdım çağırdım biraz ertesi gün sabah telefonun blokesi kalkmıştı ve o gün bu gündür kullanıyorum. Sende eğer IMEI numaran TK da kayıtlı olduğunu görüyorsan bunu belirterek Bağlı olduğun şebekenin merkezini ara hatta Her şehirde yada ilçede var olan Extra shop larına bir uğrayıver onlarda yardımcı oluyorlar. IT departmanından telefonun Imei sine bağlı olan blokesini kaldırtmalarını söyle. Kolay gelsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...