Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alienware

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar, önümüzdeki ay yeni bir laptop almayı planlıyorum. Ve amacımı gözüme kestirdim.

Alienware laptopları artık şimdiye kadar kime sorduysam övdüler veya hangi magazine, dergiye baktıysam tam not verdiler. Beni son derece büyüledi bunların laptopları.

Sizden ricam, buraya tıklayıp, Area-51m modelini bulup benim için incelemeniz. YOrumlarınızı bekliyorum. Sağolun.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
[Dreamsmiths]

Death is beauty, when wrapped in power..
Sosyal ağlarda paylaş

alienware oyuncular icin makinalar uretiyor . masaustu sistemlerinden birini bir arkadasimda gormustum hic bir sey olmasa zaten goruntusu yetiyor .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 22 Temmuz 2004 00:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

iki farklı area-51 var. biri $2230, öbürü $3000... ikisi arasında bayağı fark var. heralde $2000lığı almayı planlıyosundur.. eğer haklıysam bundan daha iyi performans elde edebiliceğin bi desktopı çok daha iyi fiyata alabilirsin. nerdeyse aynı (hatta daha iyi) özelliklere sahip olan bilgisayarımı bikaç ay önce $800+kdv'ye falan aldım. (daha doğrusu şöyle diyim, monitor, klavye/mouse ve disk hariç herşey $530. işte o cicara denk geliyo.)

ama illa notebook alcam diyosan son derece güzel. oyunlar için gayet uygun. sadece 256 ram yetmeyebilir. sonradan eklenebiliyosa 512 yapmanı tavsiye ederim. az ram çok çektirir.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
Sosyal ağlarda paylaş

select yaptıktan sonra hem o tür laptoplar için daha fazla bilgi alıyorsun hem de bütün olayı kendin configure yapıyorsun. Yani bütün aksesuarı olsun, cpu, ram falan herşeyi kendin ayarlıosun fiyat da ona göre yükseliyor veya azalıyor. Kalite muazzam, siteyi daha iyi incelerseniz adamlar herşeyi anlatmış.

Toshiba'ya baktım, bunun kadar iyi laptoplar yapmıyor. Yani konfigürasyon olarak. Dell'e baktım, bunun kadar iyi birşey yapabiliyor ama aynı konfigürasyon Alienware'de 2800 dolara denk gelirken, Dell'de 4190 dolara geliyor. Ayrıca Dell'in kapakları iğrenç ve olay acayip kalın.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
[Dreamsmiths]

Death is beauty, when wrapped in power..
Sosyal ağlarda paylaş

hmm ben baya tkenolojiden geri kalmışım össden dolayı.şimdi bu laptop oyunları tam performans çalıştırabilecek sisteme mi sahip? bende oyun oynarım die laptop istemiyodum[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu aleti alırsam kullanmam seyrederim yaw bu nedir yaş geldi gözümden valla.
sırf custom olduu için, marka olmadığı için, ve tasarımına aşık olduum için al derim resmi görünce özelliklere fazla bakamadım kusura bakma
herifler bide renk seçeneği koymuşlar oeh bee[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ben hem oyun hem iş için kullanabileceğim bişi arıyodum aynı bunun gibi.fiyatı tuzlumu banamı öyle geliyor?[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s
Sosyal ağlarda paylaş

ben compaq laptopumla 2-3 saat araliksiz battlefield oynuyorum hic bi sorun olmadi en kotu durum aleti biraz yukseltirsin yine sogur.
ve hic sicaktan kapandigini gormedim
bunun disinda genelde ekranlar 60 hz oluyo..

kesinlikle laptop buyuk rahatlik, desktop bilgisayarimda olsa mutlaka bunda sonra bi de laptop bulundurcam desktoplar bana artik cok cirkin gozukuyo...[signature][hline] o_0
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...