EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 cort evl z4 Gitar özellikleri http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1796&gid=111 elektro gitarım var.gitara yeni başladım amfi almak istiyorum yeni başlayan biri için nasıl bir amfi önerirsiniz. tür olarak trash heavy metal düşünüyorum evde kullanıcagım için 15watt amfiyi tavsiye edenler çoğunlukta sizin tavsiyeleriniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ben ibanez tbx 15 wattlık almıştım çokta memnundum ev kullanımı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 http://www.artiurun.com/urun/3cd26ada871e1e5bac198b157c0c5e2c/MARSHALL-Marshall-MG15CD#here marshall mg15cd için ne düşünüyorsunuz iyi midir? 2. el buldum ucuz 1tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 iyidir al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Başlangıç için iyidir. Marshall pişman etmez adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 peki 2. el ürün alırken neye dikkat etmem gerek amfi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 EVIL_DeaD said: http://www.artiurun.com/urun/3cd26ada871e1e5bac198b157c0c5e2c/MARSHALL-Marshall-MG15CD#here marshall mg15cd için ne düşünüyorsunuz iyi midir? 2. el buldum ucuz 1tane Cd değilde dfx al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Bence gidip denemelisin. Sesi hoşuna gitmezse alma. Overdrive'ı dene, fx varsa dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 cd dfx farkları falan nasıl peki daha başlarda oldugum için 15watt yeter diye düşündüm amfi hoşuma gidip calmaya dvm edersem falan daha kaliteli bir 30watt düşünüyorum ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ben kendi öğrendiğim kadarıyla Dijital Efektler: Reverb, chorus, delay ve flanger efektlerinin kullanıldığı doğal ses yaratan dijital efektler. Ayrıca efekt seviyesi de ayarlanabiliyor. mg15cd de bunlar yok gain clear calınıyor sadece mg15dfx de dijital efektler var yani dfx almak tabi daha mantıklı duruyor böyle olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 15w yeterli olcaktır tabi. Ev içinde ses seviyesi olarak 5w da yeterli olur. Ama watt arttıkça, speaker boyu büyüdükçe ses daha toklaşıyor. Aynı ses seviyesinde çalsan bile çok daha güzel geliyor kulağa. Fiyatları yakınsa efekli 15w alcağıma efektsiz 30w alırdım ben mesela. Tercih meselesi tabi. Kendin denemen ya da en azından duyman en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 solid state ampliler volum arttikca daha fena hard clipping'e yaklasiyor, o yuzden solid state'leri koklemek pek hayirli degil acikcasi. http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=5126&gid=89 Maddi durumun varsa kesinlikle tavsiye ederim, onune booster niyetine bir overdrive pedali aldiginda high gain tonlara da yaklasmis olursun, isini gorur rahatlikla. Zaten 5W'lik lambali ampli 15-20W'lik solid state'ler kadar kulak patlatabiliyor koklendigi zaman rahatlikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ben daha çok dfx deki gibi reverb chorus delay flanger gibi efekleri istiyorum senın önerdiğin modelde yok sanırım bunlar yazmıyor hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 O 5W'lık lambalı amfilerle istediğin türde ton almak için ayrıca pedal alman gerekir zaten. Transistörlü küçük Marshall'lar cayır cayır ötüyor distortion'ı açınca. Yeni başlayanlar için ideal yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar