Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 adamınbiri said: bu sırada duyduğuma gore dizinin finali dizinin ilk bolümünden once çekilmiş sadece jackin sahnesini kast ediyorsun sanırım. matthew fox finali ilk sezondan itibaren bilen tek kişi bu sayede ilk bölüm ve tüm sezona yayılan oyunculuğu en iyi şekilde sergilemesinin mümkün olacağı düşünülmüş, bunun dışında bilgimiz yok bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Arkasokak said: desmond widmore'un desmond'a viski ikram ettiği sahne büyük ihtimalle finalle alakalı. desmond'ın yapacağı bir şeyler onun o eski, değerli viskiden daha iyilerine layık olması gibi imalar ordan geliyor. bir şeyler başaracaklar ki widmore onu en yakın adamı ilan edecek. abi o alternatif evren :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 xieon said: Arkasokak said: desmond widmore'un desmond'a viski ikram ettiği sahne büyük ihtimalle finalle alakalı. desmond'ın yapacağı bir şeyler onun o eski, değerli viskiden daha iyilerine layık olması gibi imalar ordan geliyor. bir şeyler başaracaklar ki widmore onu en yakın adamı ilan edecek. abi o alternatif evren :( lol harbi ne alaka abi alternatif evren orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ama sayid :( *fırk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 abi su geyigini anlamadım ben, noldu ki suya atınca adamı? jack'e dedi sen onu suya at gerisini ben hallederim diye. herseyi jack yaptı lan bu bolumde. sawyer'ın ne kadar mal oldugunu izliyoruz bi kac bolumdur. botu kacırdı tutmadı, widmore'la anlastı yok, sub'ı alalım dedi o da elinde patladı. ne cenabet adam bu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 + sawyer bombaya dokunmasa patlamayacaktı çünkü black smoke bunları öldüremez dolayısıyla ada buna izin vermeyecekti. ama sawyer elledi oradaki herkesin ölümünden sorumlu oldu; iyi yanı zırt pırt julieti öldürdün diyemez bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 su olayı hakkında şimdi hangi bölümdeydi unuttum bot istiyordu locke sawyer da "nie dumana dönüşüp geçmiyorsun" dediğinde "onu yapabisem sence hala bu adada olur muydum" demişti.ordan su bağlantısını kurmuş olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 dizinin üstüne 1-2 de kitap yayınlarlar tamam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Cystein said: mal mal resim ekleyeceğine adamların sorduğu soruları gör sonra diğer yanıtları değerlendir. patide john locke neden sakat onu bilmeyip lost izleyen adamlar var her detaya açıklama gelince aaa dur cap obv resmi ekleyeyim diyen mallardan olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 sakin, guzel guzel tartisalim iste. ben bir soru sorucam, isle ugrasmam gerekiyordu bi yandan izlerken o yuzden kacirdim bu kismi sanirim, tv den izledigim icin de tekrar acamiyorum simdi indirmeye usendim: bu su muhabbeti nedir, suya dusur gerisini ben hallederim falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 buradaki olay Osuran_boğa said: su olayı hakkında şimdi hangi bölümdeydi unuttum bot istiyordu locke sawyer da "nie dumana dönüşüp geçmiyorsun" dediğinde "onu yapabisem sence hala bu adada olur muydum" demişti.ordan su bağlantısını kurmuş olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=t5cjS3UhJaU http://www.youtube.com/watch?v=54PW4i-6qoA http://www.youtube.com/watch?v=B40P8NVm8xU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 saat başa döndü yani hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 minik jacob ve minik mib. hmm acaba kardeşler mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 kavganın başlangıcı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elitizm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 sneak peek o adamlar kesin sawyer falan ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yok artık oha. olmaz bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Farinal said: xieon said: Arkasokak said: desmond widmore'un desmond'a viski ikram ettiği sahne büyük ihtimalle finalle alakalı. desmond'ın yapacağı bir şeyler onun o eski, değerli viskiden daha iyilerine layık olması gibi imalar ordan geliyor. bir şeyler başaracaklar ki widmore onu en yakın adamı ilan edecek. abi o alternatif evren :( lol harbi ne alaka abi alternatif evren orası faraday'ın annesi, her şeyi bildiğini ima eder şekilde konuştu desmondla hatırlarsanız. charles da onunla birlikte bir şeylerin farkındadır diye yorumlamıştım. yoksa paralel evren olduğunun farkındayım. desmond ufaktan olaylara uyanıyor olsa da widmore çifti her şeyi biliyor demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 spo bu ikili büyük ihtimalle kardeş, peki o ısrarla yüzü gizlenenler kim? Bazıları Sawyer'a falan benzetmiş, doğrudur benziyor. Yine de sanmıyorum o çıkacağını, şayet çıkarsa da bu büyük ihtimal zaman yolculuğu yapmış olan Lost tayfasından başka bir şey de olamaz. Belki de adanın gizemini ve pek çok şeyi bizim Lost tayfası blacksmoke ve jacob'a anlatmıştır... Neyse, muhtemelen tutmayacak bir teori, yine de akılların bir köşesinde bulunsun Loophole dedikleri bu olmasın, aslında her şeyi bilen de bilmeyen de bizim tayfa olmasın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 6. sezonun basında denizin altındaydı ada. onunla ilgili bir final de olabilir diye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Elitizm said: sneak peek o adamlar kesin sawyer falan ha sneak peak spo bence de olabilir he. sac hareket filan bariz gotu kalkık sawyer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 pls öyleyse bile şu ada zembereğini şaşırıp sürekli ışıldamayla zaman atlarkenden olsa gerek diye düşünmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 sneak peak spoiler sawyera benzeyen elemandan önce koşturarak geçen eleman da sayid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elitizm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 sneak peek devam cidden çok benziyor. sawyerdan önce gelen adamın gerçi pauselayıp tipine baktım ben, bildiğin cermen barbar tipi var sayid değil o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar