Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost (2004) - ABC

mokoko

Öne çıkan mesajlar

adamınbiri said:

bu sırada duyduğuma gore
dizinin finali dizinin ilk bolümünden once çekilmiş

sadece jackin sahnesini kast ediyorsun sanırım. matthew fox finali ilk sezondan itibaren bilen tek kişi bu sayede ilk bölüm ve tüm sezona yayılan oyunculuğu en iyi şekilde sergilemesinin mümkün olacağı düşünülmüş, bunun dışında bilgimiz yok bu konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

desmond

widmore'un desmond'a viski ikram ettiği sahne büyük ihtimalle finalle alakalı. desmond'ın yapacağı bir şeyler onun o eski, değerli viskiden daha iyilerine layık olması gibi imalar ordan geliyor. bir şeyler başaracaklar ki widmore onu en yakın adamı ilan edecek.

abi o alternatif evren :(
Sosyal ağlarda paylaş

xieon said:

Arkasokak said:

desmond

widmore'un desmond'a viski ikram ettiği sahne büyük ihtimalle finalle alakalı. desmond'ın yapacağı bir şeyler onun o eski, değerli viskiden daha iyilerine layık olması gibi imalar ordan geliyor. bir şeyler başaracaklar ki widmore onu en yakın adamı ilan edecek.

lol harbi ne alaka abi alternatif evren orası
Sosyal ağlarda paylaş

abi su geyigini anlamadım ben, noldu ki suya atınca adamı? jack'e dedi sen onu suya at gerisini ben hallederim diye. herseyi jack yaptı lan bu bolumde. sawyer'ın ne kadar mal oldugunu izliyoruz bi kac bolumdur. botu kacırdı tutmadı, widmore'la anlastı yok, sub'ı alalım dedi o da elinde patladı. ne cenabet adam bu be.

Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

xieon said:

Arkasokak said:

desmond

lol harbi ne alaka abi alternatif evren orası

faraday'ın annesi, her şeyi bildiğini ima eder şekilde konuştu desmondla hatırlarsanız. charles da onunla birlikte bir şeylerin farkındadır diye yorumlamıştım. yoksa paralel evren olduğunun farkındayım. desmond ufaktan olaylara uyanıyor olsa da widmore çifti her şeyi biliyor demek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

spo

bu ikili büyük ihtimalle kardeş, peki o ısrarla yüzü gizlenenler kim? Bazıları Sawyer'a falan benzetmiş, doğrudur benziyor. Yine de sanmıyorum o çıkacağını, şayet çıkarsa da bu büyük ihtimal zaman yolculuğu yapmış olan Lost tayfasından başka bir şey de olamaz. Belki de adanın gizemini ve pek çok şeyi bizim Lost tayfası blacksmoke ve jacob'a anlatmıştır... Neyse, muhtemelen tutmayacak bir teori, yine de akılların bir köşesinde bulunsun Loophole dedikleri bu olmasın, aslında her şeyi bilen de bilmeyen de bizim tayfa olmasın. :)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...