vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 dizi artik o kadar bayik bi hal aldi ki, dizi hakkinda yorum bile yapamiyorum. bu bölümle ilgili yapabilecegim tek yorum; uu charlotte amma tasmis be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Ben de az önce izledim. Charlotte'a nolmuş cidden yiea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 şarlotu yerim. ısırırım. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 müzik seçimlerine kadar mükemmel bi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 mokoko said: şarlotu yerim. ısırırım. asdasd yeterli bi quote oldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 vaniLLe said: dizi artik o kadar bayik bi hal aldi ki, dizi hakkinda yorum bile yapamiyorum. bu bölümle ilgili yapabilecegim tek yorum; uu charlotte amma tasmis be. bu! +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 üste benden de bi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 vaniLLe said: uu charlotte amma tasmis be. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bi ben begenmiyorum galiba charlotte'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 son bölümdeki charlotte beğenmeyen (hadi genel über halini geçtim bak düşün) insan olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 gaydir yani direk bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Farinal said: son bölümdeki charlotte beğenmeyen (hadi genel über halini geçtim bak düşün) insan olamaz önceki ölümlerdeki görünümünden ne farkı vardı ki? hani acılıp sacılmıs, gozumuz gonlumuze hitap eden bisi yapmıs olsa tamam diyecem. ama o da yok. standart british cock sucker işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 british cock sucker ne ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 kate acilip sacilinca ne oluyor? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 çok açık tenli hatunlar bazılarına fiziksel nitelikleri ne kadar iyi olursa olsun çekici gelmiyor aksine itici geliyor. o yüzden milleti charlotte'u beğenmiyor diye garipsememek lazım :p son bölüme gelince; herzaman olduğu gibi vasat bir bölümü daha geride bıraktık sanırım tarihin en büyük failine doğru adım adım ilerliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Dizi topiğinde tartışılanlara bak ya, :)) tabi millet de haklı bu kadar bayık bir bölümden sonra ne desin insanlar Bir sonraki bölüm richard hakkında ve izleyen lost ekibi tarafından bu sezonki en yüksek puanı almış olan bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Uu Richard varmış bidahaki bölüm yaşasın,10.bölümde de Charlie varmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 güzel olur lan bence öle bişi olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 plz make it stop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 said: standart british cock sucker işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 büyük ihtimalle verilen flashbackler şu anda adadakilerin eylemleri sonucu adadan çıkışları ile onlara verilen ikinci bir şans olacak. yani daha önceki sezonlardan birinde yaptıkları gibi bunları en son finale bağlıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 tekrar diyorum.. meğersem jack katemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 yok hatta jack danielsmiş (kendimden utandım bunu yazdıktan sonra) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 god loves you as he loved jacob jacob god mod diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 İyi mi kötü mü karar veremiyorum da ÖEEEEEEEEEEH bi bölümdü bildiğin. EL POLO DIABLO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar