Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost (2004) - ABC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

dizi artik o kadar bayik bi hal aldi ki, dizi hakkinda yorum bile yapamiyorum.
bu bölümle ilgili yapabilecegim tek yorum;
uu charlotte amma tasmis be.

bu!
+1
Mesaj tarihi:
Farinal said:

son bölümdeki charlotte beğenmeyen (hadi genel über halini geçtim bak düşün) insan olamaz

önceki ölümlerdeki görünümünden ne farkı vardı ki? hani acılıp sacılmıs, gozumuz gonlumuze hitap eden bisi yapmıs olsa tamam diyecem. ama o da yok. standart british cock sucker işte.
Mesaj tarihi:
çok açık tenli hatunlar bazılarına fiziksel nitelikleri ne kadar iyi olursa olsun çekici gelmiyor aksine itici geliyor. o yüzden milleti charlotte'u beğenmiyor diye garipsememek lazım :p

son bölüme gelince; herzaman olduğu gibi vasat bir bölümü daha geride bıraktık sanırım tarihin en büyük failine doğru adım adım ilerliyoruz.
Mesaj tarihi:
Dizi topiğinde tartışılanlara bak ya, :)) tabi millet de haklı bu kadar bayık bir bölümden sonra ne desin insanlar
Bir sonraki bölüm richard hakkında ve izleyen lost ekibi tarafından bu sezonki en yüksek puanı almış olan bölüm
Mesaj tarihi:
büyük ihtimalle verilen flashbackler şu anda adadakilerin eylemleri sonucu adadan çıkışları ile onlara verilen ikinci bir şans olacak. yani daha önceki sezonlardan birinde yaptıkları gibi bunları en son finale bağlıcaklar.
  • Yeni Oluştur...