Brigand Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 çok kıldı lan herif niye üzülüyonuz iyi oldu. yalancı gebeşin tekiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 nesini begendınız yaw bu bolumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 tapınak tapınak diye başımızın eti yenmicek ben ona seviniyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 eh işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 şu sezon boyunca hiç bişey anlayamamaya başladım lan ben. yazılanları okuyup HAAAA DEMEK ONDAN falan diyorum anca. böyle losta kafam gire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 baya iyi bölümdü haftaya da benjamin bölümü, o da güzel olur kesin http://www.youtube.com/watch?v=xrDFcZtriZ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 said çok fenaymış onu beğenmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bence de guzeldi bu bolum. niye guzeldi? jack yoktu. bikmistim o heriften. sonraki bolumlerde de olmasin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 2 saatlik finale mi 10 bölüm kaldı,final de 10 bölümün içinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mükemmel bölümdü. Birde o bölümün en sonlarında calan müziğin nolduğunu bulsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ölüm marşı gibi bişe be naapcan onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 sigisMoNd said: bence de guzeldi bu bolum. niye guzeldi? jack yoktu. bikmistim o heriften. sonraki bolumlerde de olmasin pls Hastanede Jack gorundu bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Artık insanlar cevapları beklediği için bölüm iyi işlense de çok kötü diyorlar. Normal bir açıdan değerlendirirsek iyi bölümdü bana göre. Gayet zevkle, kola ve cipsimle izledim. Fakat, öyle cevap falan bulduğumuz bir bölüm de olmadı; "oha lan" diye kalmadım hiç, hepsi tahmin edilebilir şeylerdi. Bugüne kadar sözlükte lost ile ilgili tüm yazıları okudum ama hiçbirinde adam akıllı bir temele dayanan teori görmedim. birçoğu geleceği tahmin ederken hayal güçlerini kullanmaktan öte gidememişler. halbuki lost'ta verileri zaten senaristler başta verdik dedi. bunlara dayanarak teori yazılmadığı takdirde bence bir anlamı yok. gerisi geyiğe dönüşür, bari ciddiymiş gibi yazılmasın daha iyi. neyse ben bugün bir video izledim youtube'da ondan bahsedeyim. duphe isimli bir kişinin teorileri yer alıyor. açıkçası epey hoşuma gitti, en azından adamın dayandığı noktalar gayet mantıklı. eğer ilginizi çekerse bakın derim. Üç part'ı da izlemenizi tavsiye ederim. ilk partı koyuyorum: benim yapabileceğim tek teoride, bir kısımla ilgili, ufak bir şey o kadar. şöyle ki: asdas lost'ta bugüne kadar izlediğimiz her anın bir önemi var. Bana kalırsa 5.sezon finalinde jacob'un balık yemesi, siyahlı arkadaşa ikram etmesi ve onun da "henüz yedim" karşılığını vermesi bile bir detay. Hatırlarsak bu sezon, bu siyahlı arkadaş locke'un içindeyken, sawyer'a bende insandım bir zamanlar tıpkı sizler gibi dedi. ben bu sözün doğru olduğunu da balık yemelerinden çıkarıyorum. bence jacob da diğer arkadaş ta bildiğin insan... bunun haricinde yok bunlar oyun oynuyor vs gibi gereksiz şeylere girmeyeceğim, çünkü bir dayanağım yok. çünkü bu iki adamın arasındaki ilişki birçok yöne çekilebilir. en iyisi beklemek ya da mükemmel teorilerin çıkmasını ummak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Komutan said: sigisMoNd said: bence de guzeldi bu bolum. niye guzeldi? jack yoktu. bikmistim o heriften. sonraki bolumlerde de olmasin pls Hastanede Jack gorundu bir ara. saniyelik bir andi gormezden geldim ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 jacki geç sawyer yoktu asıl. abi bi insan bu kadar antipatik olabilirmi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 senelerımızı yediler daha mı ebig gübik bolumler yapıyolar a vant sam ansır anaaaaaaasını satıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ben hiç cevap almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 benjaminin sayide bakışı QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 o bakıştan sonra Sayid'in yeni Black Smoke olacağını düşünüyom 8-) nasılsa adadan gitmeye niyeti yok takılır orda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 hiçte kötü adam diilmş black smoke,dedi ki çıkın kurtarın kendinizi kalanlar ölür,e çıkanlar kurtuldu kalanlar nanay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 abi esas önemli noktaya kimse deginmemis yani hayret. japon abimiz sayid'in icine bisey girdigini iddia etmemis miydi? hatta bu sebepten dolayı öldürmeye çalışmadı mı? ee blacksmoke'un sayid'e girmedigini bu bölüm resmi olarak belirlediğimize göre japon abi neden sayid'i öldürmeye çalışıyor? blacksmoke mu dogruyu soyluyor yoksa japon mu? bu konuda bir teoriniz var mı? japon abi sayid'in ölmesini istediği için onu blacksmoke'un yanına gondermis olabilir mi? bana pek mantıklı gelmedi. tabi eger bu japonun korkusu blacksome degil de baska bisey ise bilemem. ama ilk bolumden beri sanki korunmaya calıstıgı sey oymus gibi gorunuyordu ki tapınagı da yok eden smoke oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 the end is near lafını duyunca nası rahatladım anlatamam anlatsınlar da kurtulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Polan said: Yapma etme bu çok saçma inanılmaz derecede saçma. Bunu izleyip vakit harcamayın boş yere, şimdiden uyarayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 time loop theory en iyisiydi ya hani jackin herşeyi bildiğiyle alakalı olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 İnsanlar teori üretmekten kafayı yedi ve artık saçmalamaya başladı kasmaya gerek yok final bölümü gelince herkes görecek ne olduğunu hayal kırıklığına uğrayacağımızı hiç düşünmüyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar