Llama Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Arkasokak said: ekşisözlükte yapılan bir yorumda, ilk sezon bölüm adlarıyla son sezon bölüm adları arasındaki benzerliğe dikkat çekilmiş. gerçekten de son bölümdeki bir çok olay ilk sezon paralel bölümlere gönderme içeriyor. ne gibi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 toggie said: sadece kendileri mi gorebiliyo acaba aynadaki goruntuleri? yoksa baskası baskasınınkini gorebilir miydi acaba? gerci hurley mal mal bakakalmıstı herelde goremiyodu. yalnız jack sıyırıp aynaları patlatınca ben baya bi ayar oldum herife. tam bi salak rolu vermisler adama. Yok ya hurley de gördü. Bu ev neyin nesi falan demişti? Zaten Jack ilk başta başka bir görüntü gördü orda durum çakıp aynayı kendine çevirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 jack'in aynada ilk gördüğü ev kwonların evlendikleri kore tapınağıydı. çarkın üstüne Linus vs. gibi tanıdık gelen isimlerin üzeri çizilmişti. bir şekilde elenmiş arkadaşlar yani. bölüm adlarına ulaştım. mesela 1. sezon 5. bölümün adı Whita Rabbit. jack'in oğlu Alice harikalar diyarında kitabını okuyor. birinci sezonda house of the rising sun var yeni gelecek bölümün adı sundown vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 "nutella yerim" said: daha hic izlemedim sunu dun 1.sezon dvdsini aldım arktan çok bişey kaybetmedin. iki tane dingilin "olm bak şimdi ne yazcam bütün izleyiciler şaşırcak" diye yazdıkları bi dizi hiçbiyeri hiçbiyere bağlanmıyor sonunun fos çıkacağı belli bi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ormandaki çocuk Abi o Aaron'un büyümüş hali mi? Hangi kurallardan bahsediyo o öyle? You can't kill him you know the rules dedi benim kafam karıştı :S Ben çok beğendim son bölümü ya, güzel gidiyo böyle 1 sezon daha gitsin yani bağlayacaklarsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 "nutella yerim" said: daha hic izlemedim sunu dun 1.sezon dvdsini aldım arktan şu lostu baştan izlemek baya güzel olurdu. ama ilk defa izlicen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 siz bişiden bahsetmiodunuz mesajı attıgım yerde, geriye dönüp okuyamadım. biliyorum bi bölüm daha çıktıgını mr. çok bilmiş ama bu bölümden sorasım geldi, naapıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 çocugun hangi bölümde çıktıgının ne önemi var soruya yanıt vermedin ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 aaron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 aaron'u ananesine teslim etmemiş miydi kate? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 toggie said: sadece kendileri mi gorebiliyo acaba aynadaki goruntuleri? yoksa baskası baskasınınkini gorebilir miydi acaba? gerci hurley mal mal bakakalmıstı herelde goremiyodu. yalnız jack sıyırıp aynaları patlatınca ben baya bi ayar oldum herife. tam bi salak rolu vermisler adama. ı ıh jack o yaşadığım evdi falan filan derken hurley hiç şaşırmış gözükmedi hiç de AA NE EVİ demedi demek ki o da gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 jin'in haberi yok ki kate'in ananesine teslim ettiğinden. bide iyiydi bence bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 o zaman jack salagı gitsin o aynaları yapıstırsın herkese tek tek baksın bakiyim ne gorunuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 çocuğu oldu mu gaza gelen, bir anda agresife bağlayıp sonunu düşünmeden hareket eden dizi karakterleri yoruyor seyirciyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 oncelikle bolum cok iyiydi hatta baya iyiydi. jackin gordugu ev cocuklugunu gecirdigi evmis. bide heryerde shephard yaziyor bakin bu soyadi isinden bsi cikarmi yani olaylara jackin babasida dahil olur mu bence olabilir. bunlar disinda eger bu adaya bir bekci araniyorsa benim tek adayim hurley dir.herkesin tirstigi jacoba bile yeri geldimi lafini soyluyor. bence hurley olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 tam anketlik konu ha adanın bekçisi kim olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 hurley'i hayatta yapmazlar ya. bence dizinin sonunda bekci falan da kalmayacak ya neyse, ben yine de adayımı soyliyim, sayid jarrrrrrah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 black rock'ın hikayesinin anlatıldığı bir bölüm olsun da gerisi önemli değil. isterse bekçi kate olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 gerizekalının başkanı jack! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 THEY HAVE MY SON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Jack adanın Emrah'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 toggie said: hurley'i hayatta yapmazlar ya. bence dizinin sonunda bekci falan da kalmayacak ya neyse, ben yine de adayımı soyliyim, sayid jarrrrrrah. Arkasokak said: black rock'ın hikayesinin anlatıldığı bir bölüm olsun da gerisi önemli değil. isterse bekçi kate olsun. bence sayid infected birkere oyuzden olmasi imkansiz cunku infected tarafi yani black smoke tarafi bekci falan istemiyor. bide kate canditate degil magrada ismi yoktu diye hatirliyorum ben veya ustu direk cizilmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 sayid'in infected oldugunu nerden anladın abi, daha kesinlesmis bisey yok. japon abimizin de her sozune inanmıyorum acıkcası. verdigi hapın ilac olduguna cok ikna olmustum, artık kanmıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 abi bence infected niye diceksin suan templeda bir tek candidate kaldi o da sayid. jacob hurley gozukdugunde onu da yanina al demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Farinal said: THEY HAVE MY SON THEY TOOK MY SON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar