Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GumpMaker - gump dizayn etme programi

wastiee

Öne çıkan mesajlar

yakla$ik agustos 2001 ortalarinda ba$ladigim bir proje

bol bol yarim biraktim bir kac ay, sonra devam ettim eskisinden daha co$mu$ $ekilde, sonra tekrar biraktim vs vs, $u anki haline geldi.

$u anki hali demek yanli$ gerci, yakla$ik 4-5 aydir hic dokunmami$tim projeye, bugun bir yarim saatimi ayirip release edilebilecek hale getirdim, about box 'di, version duzeltmeleriydi, ve de release ediyorum artik, projeyi yarim birakmiyim, ozellikle de bu kadar ilerlemi$ haldeyken diye :)

www.candledreams.net/wastiee/gumpmaker.html

her turlu feedback'e acigim, readme.txt 'yi okumayi unutmayin yalniz.

bu haliyle release etmemin tek amaci da dedigim gibi yarim birakip rafa kaldirmaktan korkmam bu projeyi, bu kadar ilerlemi$ken :)[hline]wastiee
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EinsteinTr, 29 Haziran 2002 23:46 tarihinde demiş ki:
Sphere Tools
gumpcreate'e bakmi$tim sanirim (bu proje coktaan $ekillenmi$ti baktigimda, o ayri), hic bi$eye benzemiyordu bunun yaninda

bi iki taneye daha baktim daha sonra, yine bir $eye benzetemedim, kullani$liliklarini bilemem de tabi, WYSIWYG acisindan en iyi program olabilir bu, piyasadaki... save/load hedeleri eksik olsa da.. ve de daha implement edilmemi$ gumpitem tipleri olsa da[hline]wastiee
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakmayın ama anlamadığım olay şu wastie

Export ederken neden .ini uzantılı ediyor?

Cahilliğimi hoş görün :) bunu ototmatikman .scp uzatılı gump etse veya text editöre [dialog d_gump] gibi kendi belirleyceğimi< birşekilde yapsa. Belki yapıyordr ama ben tam çözemedim. yaratım vs çok hoş olmuş ellerine sağlık. Ama beni bu sölediğim konularda aydınlatırsan iki kat daha fazla sevinicem...[hline]MYRA-KuL
Sosyal ağlarda paylaş

bunun sebebi herhangi bir emulator icin ozel yapilmis olmamasi.

.ini dosyasi, uzantisina baktiginizda notepad'le acip editleyebilecegine guvenebildiginiz bir uzanti cunku; hangi emulatoru kullanirsa kullansin birisi, acip azicik editleyerek kullandigi emulatore gore ayarlayabilir .ini dosyasindan

acikcasi biran once export olayini koymak istemistim, biraz da debug icin, o yuzden oyle oldu

load/save olaylari eklendikten sonra "export to pol script" olacak, iki tane farkli ce$itte, onlari yaptiktan sonra zaten sphere'de bu olay $u $ekilde saklaniyor, eklerseniz super olur diye soyler birisi eninde sonunda, "export to sphere script" de eklerim

"ba$ka bir emulator icin bu program" gibi bir du$unceye kapilmamasi icin kullanicilarin .ini dosyasi yaptim yani export olayini ozetle[hline]wastiee
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DuNgEoN, 01 Temmuz 2002 15:18 tarihinde demiş ki:
hoca bende mi hata var nedir mesela bir tablonun boyutlarını ayarlayınca olmuyor yanlarda değişik itemların şekilleri çıkmaya başlıyor
anlamadim demek istedigin $eyi

tablo dedigin $ey heralde guide'lar (text editorlerindeki tab flm ayarlamak icin olan hedeler gibi olanlar)

eger bir itemin herhangi bir kenari (ust, alt, sol, sag, dik orta, yatay orta) bir guide'la caki$iyorsa, guide'i hareket ettirdiginde item ya resize olur caki$tigi kenara gore, ya da move edilir resizable degilse (dik ya da yatay ortadan caki$iyorsa bir item, o zaman move edilmez)

eger bu degilse dedigin olay, bug'sa, daha acik anlatirsan duzeltmeye cali$irim :)[hline]wastiee
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...