wastiee Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 yakla$ik agustos 2001 ortalarinda ba$ladigim bir proje bol bol yarim biraktim bir kac ay, sonra devam ettim eskisinden daha co$mu$ $ekilde, sonra tekrar biraktim vs vs, $u anki haline geldi. $u anki hali demek yanli$ gerci, yakla$ik 4-5 aydir hic dokunmami$tim projeye, bugun bir yarim saatimi ayirip release edilebilecek hale getirdim, about box 'di, version duzeltmeleriydi, ve de release ediyorum artik, projeyi yarim birakmiyim, ozellikle de bu kadar ilerlemi$ haldeyken diye :) www.candledreams.net/wastiee/gumpmaker.html her turlu feedback'e acigim, readme.txt 'yi okumayi unutmayin yalniz. bu haliyle release etmemin tek amaci da dedigim gibi yarim birakip rafa kaldirmaktan korkmam bu projeyi, bu kadar ilerlemi$ken :)[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 İlk ben gördüm :)[hline]-Moonlight? -She died! Witness the birth of Lixad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 sen öyle san. Şimdi indirip bakıyorum wastiee ama eminimki güsel bişey olmuştur.[hline]aglink:Hymn of Silence: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 Berk 5-6 ay önce gördüydüm :))))[hline]-Moonlight? -She died! Witness the birth of Lixad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 öyle desene o zaman :()[hline]aglink:Hymn of Silence: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 İlk once tebrik ederim :) Basarılarının devamını dilerim...Guzel olmus...[hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 süfer olmus vastican[hline]fdsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 yukari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EinsteinTr Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 Sphere Tools Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 said: EinsteinTr, 29 Haziran 2002 23:46 tarihinde demiş ki: Sphere Tools gumpcreate'e bakmi$tim sanirim (bu proje coktaan $ekillenmi$ti baktigimda, o ayri), hic bi$eye benzemiyordu bunun yaninda bi iki taneye daha baktim daha sonra, yine bir $eye benzetemedim, kullani$liliklarini bilemem de tabi, WYSIWYG acisindan en iyi program olabilir bu, piyasadaki... save/load hedeleri eksik olsa da.. ve de daha implement edilmemi$ gumpitem tipleri olsa da[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CyberLegends Mesaj tarihi: Haziran 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2002 Kusura bakmayın ama anlamadığım olay şu wastie Export ederken neden .ini uzantılı ediyor? Cahilliğimi hoş görün :) bunu ototmatikman .scp uzatılı gump etse veya text editöre [dialog d_gump] gibi kendi belirleyceğimi< birşekilde yapsa. Belki yapıyordr ama ben tam çözemedim. yaratım vs çok hoş olmuş ellerine sağlık. Ama beni bu sölediğim konularda aydınlatırsan iki kat daha fazla sevinicem...[hline]MYRA-KuL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 bunun sebebi herhangi bir emulator icin ozel yapilmis olmamasi. .ini dosyasi, uzantisina baktiginizda notepad'le acip editleyebilecegine guvenebildiginiz bir uzanti cunku; hangi emulatoru kullanirsa kullansin birisi, acip azicik editleyerek kullandigi emulatore gore ayarlayabilir .ini dosyasindan acikcasi biran once export olayini koymak istemistim, biraz da debug icin, o yuzden oyle oldu load/save olaylari eklendikten sonra "export to pol script" olacak, iki tane farkli ce$itte, onlari yaptiktan sonra zaten sphere'de bu olay $u $ekilde saklaniyor, eklerseniz super olur diye soyler birisi eninde sonunda, "export to sphere script" de eklerim "ba$ka bir emulator icin bu program" gibi bir du$unceye kapilmamasi icin kullanicilarin .ini dosyasi yaptim yani export olayini ozetle[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CyberLegends Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Olayı yazdıktan sonra çözdüm ama 30dk geçmişti editleyemedim mesajı Teşekkür ederim wastiee çok güzel ve kullanışlı olmuş. Büyük sevaba girdin neydi o öle insideuo vs ile uğraş walla yakında bir emülatörde bekliyoruz (Dermişim :P)[hline]MYRA-KuL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 hoca bende mi hata var nedir mesela bir tablonun boyutlarını ayarlayınca olmuyor yanlarda değişik itemların şekilleri çıkmaya başlıyor[hline]Artık Sadece Jabba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2002 said: DuNgEoN, 01 Temmuz 2002 15:18 tarihinde demiş ki: hoca bende mi hata var nedir mesela bir tablonun boyutlarını ayarlayınca olmuyor yanlarda değişik itemların şekilleri çıkmaya başlıyoranlamadim demek istedigin $eyi tablo dedigin $ey heralde guide'lar (text editorlerindeki tab flm ayarlamak icin olan hedeler gibi olanlar) eger bir itemin herhangi bir kenari (ust, alt, sol, sag, dik orta, yatay orta) bir guide'la caki$iyorsa, guide'i hareket ettirdiginde item ya resize olur caki$tigi kenara gore, ya da move edilir resizable degilse (dik ya da yatay ortadan caki$iyorsa bir item, o zaman move edilmez) eger bu degilse dedigin olay, bug'sa, daha acik anlatirsan duzeltmeye cali$irim :)[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2002 yukari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delikasap Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 nerden indirebilriz bu programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 said: delikasap, 05 Temmuz 2002 10:43 tarihinde demiş ki: nerden indirebilriz bu programıbu konu ba$ligindaki ilk mesajimda verdigim adresten[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delikasap Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 valla süper bişey ama anlamadım :) [Bu mesaj delikasap tarafından 05 Temmuz 2002 11:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delikasap Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 sorması ayıp ama bu prog ne işe yarıyo script flan mı yapıon bimeden indirdim prog!resmini gördüm hoşuma gitti indirdim[ [Bu mesaj delikasap tarafından 05 Temmuz 2002 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 server-side hazirlanip, server'dan client'a yollanan ve de clientta gosterilen pencerelerin designi icin bir program i$te[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delikasap Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 anladım hani client ın girişimde bi kule var onun yerine yaptığımız şeyler mi çıkacak [Bu mesaj delikasap tarafından 05 Temmuz 2002 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2002 was cok güzel olmus ;) ama button yarattikden sonra gerekli ayarlari herkezin yapamayacagini saniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
systemop Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2002 wastiee gump maker guzel olmus ama dialog studio'ya rakip degil [Bu mesaj systemop tarafından 07 Temmuz 2002 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Kasım 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2002 noldu bu proje gelişti mi[hline]Mooom this cat's being dildo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar