Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Başlıyanların MUTLAKA OKUMASI gereken bilgiler (Türkçe) KARAKTER YARATIMI

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Efet daha net bulunabilir olması için böyle bir olaya giriştim. Hepinize şimdiden hoşgeldiniz diyorum.. Ahanda yazım..

yeni başlayanlar lütfen eve'de geleceklerini yazsınlar yani ne olacaklar?

Fighter?
Miner?
Producer?
Trader?

mı gibilerinden. Sonra ben onlara karakter açılımlarında attributelarını nasıl ayarlamaları gerektiğinde yardım edecem.

Şimdi ırklar hakkında daha ayrıntılı olursak:

Caldari
Gallente
Minmatar
Amarr

Şimdi oyunda en az ırk olan Amarr ırkıdır. En iyi savaşçılar Caldari'den ve Minmatar'dan çıkar. Jove ırkı şuan bütün diğer ırklardan daha üstün ve daha teknolojik bakımdan gelişmiş olup Caldarı ırkını daha bi çok sevmektedirler. O yüzden Caldarı seçmenizi öneririim. Caldari deteis çok versatil bir soydur.

Miner olacaksanız Caldari deteis veya Gallente intaki seçebilirsiniz.

İnsanların skillerinin artış hızı attributelarına dayalıdır. Attributelar sırasıyla böyledir:

Perception
Intelligence
Memory
Willpower
Charisma

Şimdi bu attributelarınız ne kadar yüksekse, o attributeları kullanan skilleriniz o kadar çabuk artar.

Fighterların skilleri primary olarak perception ve secondary olarak da willpower kullanır ama bu perception ve willpoweru en yüksek tutmak lazım demek değildir.

Çok geç olmadan yapsak bunu iyi olur. Mesela şimdiden basic bilgileri verim:

Bütün fighter skilleri ve gemi kullanma skilleri primary olarak perception, secondary olarak da willpower kullanır.

Bütün diğer skiller ise primary olarak intelligence, secondary olarak da memory kullanır.

Charismayı bir kerecik unutun.. Olabildiğince düşük olsun.

Fighter olcaksanız önem sırası böyle: Perception > Intelligence > Willpower > Memory > Charisma

şimdi böyle yazdım diye illa biri bundan daha büyük olacak diye kasmayın. Perception daima yüksek olsun. Intelligence birazcık daha düşük, memory ile willpower birbirine yakın olabilir.

Miner da önem sırası:

Intelligence > Perception > Memory > Willpower > Charisma

ahanda böyle..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
[Dreamsmiths]

Death is beauty, when wrapped in power..

[Bu mesaj Sovereign tarafından 22 Temmuz 2004 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ÖNERİLER:
(benim 8 aylık tecrübeme dayanaraktan)

ben fighterım ve size temin ederimki muazzam eğleniyorum. Bu skillerle işin sonunda korsanlık da varki, viceroy (Exodus) bilir, zevkin doruğu.

Miner falan olursunuz.. blueprint alırsınız sonra bu blueprintlerle modül veya gemi yapar satarsınız. Zengin olursunuz.

Fightersanız pvp var, npc var ki npc kesmek son zamanlarda ÇOK karlı bi iş oldu. 3 günde 46m yaptı bizim CEO Selçuk abi olur kendisi.

Miner olursanız baya çalışıp kazandığınız olayı Ebay üzerinden satmak da varki baya karlı bi iş.

50milyon isk 80 dolara falan giido, millet her türlü şeyi satıo netten.

Ama tekrar sölüyorum.. fighterlık rulz
Hem yeteri kadar fighter olursa, Dreamsmiths'in baya büyük bir ateş gücü olcak.

Dreamsmiths şuanda baya güçlü bi corp. Gemi yapıp satıyoruz. Shiva gelince megacorp olcaz. Hepinizi bekleriz
Sosyal ağlarda paylaş

Ebayda satip kazanilan parayi barda pavyonda yeme hayali olan arkadaslara uyarim olacak

Gecen gece ayni seyi yapmayi planladigimi soyledimde oyundaki kanalimizda arkadaslar bunun ban'lanmaya kadar giden bir islemler silsilesine sebep olabilecegini soylediler.Artık isin asli nedir yada satan nasil satiyor bilmiyorum ama dogruysa sakat.

Onca gunluk,aylık yada yıllık hesabin banlanmasinami yanarsin ortamdan kopacak olmaya bilemem...[signature][hline]Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler.
Sosyal ağlarda paylaş

hesap banlanınca belli bir süre veriliyor, o süre sonunda tekrar kullanabiliyorsun accountunu. Sonuçta şirkete para veriyosun çünkü. Ayrıca "ebay" de her türlü EvE Online ticareti dönüyor. İnsanlar hem bu oyun için eşşekler gibi para sarfediyor hem de büyük paralar yapıyorlar.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
[Dreamsmiths]

Death is beauty, when wrapped in power..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...