Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Skill gruplari ve o grubu etkileyen attrib. ler Drones: Memory - Perception Electronics: Intelligence - Memory Engineering: Intelligence - Memory Gunnery: Perception - willpower Industry: Memory - Intelligence Leadership: Willpower - Charisma Learning: Memory - Intelligence Mechanic: Intelligence - Memory Missiles: Perception - Willpower Navigation: Intelligence - Perception Science: Intelligence - Memory Social: Charisma - Intelligence Spaceship Command: Perception - Willpower Trade: Willpower - Charisma MINERALLER VE ICERIKLER Oyundaki mevcut bütün mineraller için tıklayın [Bu mesaj behran tarafından 28 Ekim 2004 02:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paticik EvE Online Ahalisi: Suark - Suark Azmodelli Leetrano - Azmodai Arendil Globen - Sharky Guru - Bulva MadOrca - Sithana Kraaz - Ahura Mexinth - Flying Leaf thanatos - Swang Soulles - Vega Tanaka Sovereign - Zegna Mirage Sam - Safir Sharky - Arendil Globen codmaster - Forgon Exodus - Viceroy behran - Djaru Zenith - DeadPerson Popeye - Masamurian unity100 - Dartanyan Blackrose - Novograd WhiteDagger - White Bull Vampire - Xonax Jyria Qui - Levi Wiobal dreampowder - Omar Khayyam under the runes - Leila Kanz[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power.. [Bu mesaj Sovereign tarafından 04 Aralık 2004 10:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ahanda ben. arkaplandaki kaplan figürüne dikiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 gemimden vazgeçerim ama rayban'imden asla diyen arkadaşa saygılar.. allah da onu güldürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 bu listeyi güncelleyelim ya hatta yanlarına corp larıda yazalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ben baslayayim o zaman... Isim : Azmodelli Leetrano Corp : Clan LoKi Alliance : Rise Alliance Genellikle Assault Frigate, Cruiser veya Battlecruiser kullaniyorum. Battleship kullanabilsem de alliance oplarda bana soylenmedigi surece cikarmayi sevmiyorum cunku asil eglence ve aksiyon kesinlikle ufak gemilerde oluyor. Battlecruiser yine zevkli bir yere kadar, ama BS cok buyuk ve hantal. Sniping yapmak oldukca sikici geliyor bana. Yakinda interceptor'umla boy gosterecegim yesil sahalarda, oyun icinde gorurseniz bir selam cakin :) eger bana kirmizi iseniz, once selam verin sonra kacin :P Size iyi gunler efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar