Kalten Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Selam arkadaslar dün lvl 80 olan priestım için healer addonu arıyorum ama daha önce sadece tank oynadııgm için 4 sene boyunca ve bu ilk altım oldugu için tank olayı hariç addonlarda ne var ne yok hiç bilmiyorum.Grid in eklentileri vs varmıs diye duydum sagdan soldan ama tam olarak bilmedigim için gridin ayarlarını filan bi burdanda sorayım dedim. Simdi öncelikle sunu belirteyim bana sadece healerlık yaparken işime yarayacak addonlar lazım mesela grid in böle sadece mouse tuslarıyla targetlemeden heal/dispel atmamı saglayan bi eklentisi varmı veya ne bileyim işte o tarz seyler.Pekte çakmam açıkçası heal olaylarından gerekli bi kaç addon ve tavsiye verirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 sirf bu ise topic var kocaman niye ayrica actin ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 üstte ui/addon konusunda sorabilirsin grid + clique yükle tamamdır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Madcat cevabı vermiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 oha onu görmedim nasıl bi körlükse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 pekazizin yolundan gidiyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 grid, decursive :F kendine güveniyosan bide, fail meter. milletle dalga gecmesi güzel oluyo olduklerinde. ellerine koz vermiyorsun =P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar