Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sorun :D

Keqem

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaslar ben client edit ile arka plan resmini yerlestirdim fakat ordaki kule resmini silmek için yaptgım işlemlerden sonra resim iki parca olarak gozuktu bunu nasıl dueltirim kule gitti ama bu sefer resim bozuldu bu neden olur acaba şimdiden saolun[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist...
1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ...

Sosyal ağlarda paylaş

anlıyorumda cvp vermiyceksen neden bosa yazı yazıosun ben bunu anlamıorum ne yazım kardesim clientimdeki resim yamuk mu çıkıo yazım alah alah ya şimdi bosverrim onu da ben pixeleri kontrol ettim aynı fakat sorun acayip bişey ya bir anlasam :P[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist...
1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keqem, 23 Temmuz 2004 20:12 tarihinde demiş ki:
anlıyorumda cvp vermiyceksen neden bosa yazı yazıosun ben bunu anlamıorum ne yazım kardesim clientimdeki resim yamuk mu çıkıo yazım alah alah ya şimdi bosverrim onu da ben pixeleri kontrol ettim aynı fakat sorun acayip bişey ya bir anlasam :P
bir hata yapıyosun bende düzeltmen konusunda uyarıyorum seni.Aynı soun başkasının başına gelse aramaya çalışcak ama çıkmicak bu konu neden?çünkü başlık içeriği anlatmıyor ? bilmem anlatabildimmi[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...