Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ya arkadaslar ben client edit ile arka plan resmini yerlestirdim fakat ordaki kule resmini silmek için yaptgım işlemlerden sonra resim iki parca olarak gozuktu bunu nasıl dueltirim kule gitti ama bu sefer resim bozuldu bu neden olur acaba şimdiden saolun[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Pixel leri kontrol et. Eski resim ile yeni resim aynı olacak. Yani 640*480.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 arkadaşım,canım,şekerim şu başlıkları konuyu anlatçak şekilde yazın.anlıyomusun ?[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 anlıyorumda cvp vermiyceksen neden bosa yazı yazıosun ben bunu anlamıorum ne yazım kardesim clientimdeki resim yamuk mu çıkıo yazım alah alah ya şimdi bosverrim onu da ben pixeleri kontrol ettim aynı fakat sorun acayip bişey ya bir anlasam :P[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 insanlar yardımı dokunabileceği ne biliyorlarsa burada yazıp yardım etmeye çalışıyorlar ama sen bilirsin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: Keqem, 23 Temmuz 2004 20:12 tarihinde demiş ki: anlıyorumda cvp vermiyceksen neden bosa yazı yazıosun ben bunu anlamıorum ne yazım kardesim clientimdeki resim yamuk mu çıkıo yazım alah alah ya şimdi bosverrim onu da ben pixeleri kontrol ettim aynı fakat sorun acayip bişey ya bir anlasam :P bir hata yapıyosun bende düzeltmen konusunda uyarıyorum seni.Aynı soun başkasının başına gelse aramaya çalışcak ama çıkmicak bu konu neden?çünkü başlık içeriği anlatmıyor ? bilmem anlatabildimmi[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 evt anladım saolun oks yardımlarınız içinde saolun[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 once kuleni sil sonra resmini ekle.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ ¦¦¦¦¦¦İsmi Bulunamayan Radio¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar