Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

N900 VS Iphone

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
N900'ün demosunu telefoncu günlük olarak verdi mağazadayken bütün gün bendeydi ve inciğini cıncığını inceledim n97 ve iphone la karşılaştırdım bir çok imkan ve imkansızlığını. :)
3 ayrı telefonu bi araştırdım.

hassaslık seviyesi biraz daha iyi n97'ye göre sadece önündeki o plastikimsi cam gibi olan şey içe doru gitmiyor n900'de. mükemmel hızlı bir menü, içerik, geçişlere sahip. kalınlığı n97'ye göre dik hatlarla gitmiş. klavye yumuşak bir microsoft klasiği. aslında hoş ama seveni olur sevmeyeni olur. karışmam. hmm başka...

mesaj yazma ve eklentiler sayesinde dokunmatik olarak araba kullanırken falan mesaj yazma imkansız her zaman ki gibi ama menüyü rahatlıkla karıştırabilir arayabilir, görüşebilirsiniz. ki buna ben çok dikkat ederim. n97'de ekran n900'e göre daha bir dar kaldığından bu sorun olabiliyor o yüzden bıdı bıdı bulupta seçemediğiniz olabilir. ama gayet rahat n900'de.

iphone yazılım olarak ve içerik olarak elbette kolay. tek tıklama ile menüdesiniz. bu bir avantaj.
mesaj yazma hassasiyeti %99 daha iyi diyebilirim. n900'de %90 civarlarında bir not versem daha doğru olur. oda sanırım önlerinde kullandıkları cam plastik gibi malzemeye bağlı olsa gerek. nokia o malzemeyi kullanmıyor herhalde telefonlarında bilmiyorum. çok prof değilim bu konu da tabii.

iphone un avantajları çok bi kere.
tek tık menü.
mesaj yazma kolay diğerlerine göre.
servis sağlayıcıları bol.
program desteği bol.

n900 diyordum. hala daha derim. ama benden daha detaylı arkadaşların kullandıkları hale bakarsak n900 derim halen daha. ama incelik, bir çok tek tık avantajlar ve güvenilirlik dersek iphone diyorum.

ay sonunda inşallah iphone alırım artık şu n97i hele bi satim. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...