Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 nedir ne değildir? kullanan ve memnun olan varmı? sadece hesap açtırmamız yetiyormu sanal kart için? birde oyun getirticem mesela ukgames. gibi sitelerde kullanabilirmiyim?ve mythicde(daoc için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucius Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Hesap açman ve sanal kart başvurusu yapman yeterli. Açıldıkdan sonra sanal kart'ın geldiğinde online olarak hesaba para yatırırsın, sonra alış veriş yapabilirsin. Ayrıca evet ukgames'de çalışıyor.[signature][hline]follow me, and i will give you your heart's desire. worship me, and i will make you a god. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 burda var bişiler :)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Ben kullaniyorum.Memnunumda.Ama eve online sunu yapior ( tek sorun yasadıgım yer burası oldu ) normalde sanal karta para aktarıorsun ve o kadarlık ıslem yapabılıyorsun.Ama eve onlien bu hesaba dırekt vısa uzerınde hesap kesımı yapıyor ve hesap norma sartlarda eksıye dusmemesı gerekırken eksıye dusmekte.Bu yuzden dıkkat edın.Reklamlarında ve tanıtımlarında dedıklerı hesabınızda paranız varken kullanılabılır yoksa ıslem yapılamaz ıbaresı yalan.[signature][hline]Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ben memnunum kullanmıyorum fazla ama[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ya yapıkredinin webcard olayı yalan oldu koçbank'la birleştikten sonra. patladım ben de, kaç yıldır onu kullanıyordum. şimdi garantiden hesap açtırdığım anda sanal kartım oluyor mu acaba? [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 10:46 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 evet online işlemlerden sanal kart açtırıyorsun onlar da sana kart numarası verio hemen para aktarıp kullanmaya başlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Bende kullaniyorum. Gayet sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Bende kullanıyorum.Kullandigim yerler; paypal ClickandBuy Wow Hiç bir problem yaratmadı.Çünkü sizin kartınızın sanal kart oldugunu Bankadan başka kime bilemiyor. Bildigin Kredi Kartinin kontörlüsü :) Bi ClickandBuy da sorun olmustu.CC fotokopisinin Fax ini istediler.Bende durumu izah ettim sorun çözüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 yahu bisiy yapaktim diyordum aha denk geldi. garanti nin en iyi oldugu konu bu zaten eheh. hemen bir hesap acip almayi dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar