Venaprincess Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 merhaba....... eski harddiskimden çok ses geldiği için yenisini aldım biraz uğraşıp kablolarını falan inceledim sanırım takabilirim zor birşeye benzemiyor. merak ettiğim birşey var ben bu harddiski taktıktan sonra çalışmaya başlayacak mı yoksa yapmam gereken ayarlar falan mı var ? takıp çalışacağını düşündüm ama emin olamadığım için birşey yapmadan önce size sormak istedim, tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ee.. öncelikle LOL sonrasında içine bi işletim sistemi kurman gerektiğini biliyorsun değil mi? son olarak özür dilerim gerçekten. trollemeden duramazdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 konu hakkında teknik bilgim yok fakat jumper ayarları falan diye birşey duydum, ondan bahsediyor olabilir. eğer bahsettiğim gibi birşey varsa birazdan bilen birileri çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 biliyorum tabiki. windowsun kanatlanıp yeni harddiske gitmeyecek. ben sadece ayar yapmak gerekiyor mu diye soruyorum yani eskisini çıkarıp yenisini takınca birşeyler yapılması gerekiyordur diye düşündüm o yüzden sormak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Elindeki disk sata ise gerekmez. Windowsu kurarken diski bölümleyip formatlaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 aa anladım umarım satadır bi sn kutusuna bakayım sata mı değil mi görmüş oluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Biosdan bak bakalım önce yeni harddisk görünüyor mu?Görünüyorsa sorun yok bios ayarlarından yeni hardiski "primary" olarak ata sonra biçimlendirip işletim sistemini kur.Jumper olayı eskilerde kaldı artık biostan yapışıyor bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ben kutunun üzerinde yazanları söyleyeyim çünkü sata falan yazmıyor etiketinde. samsung model: hd502hj 500gb/7200rpm/16m sata mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=61&subtype=63&model_cd=469 SATA'ymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 aaa çok tşk ederim batuhan o halde gönül rahatlığıyla kullanabilirim. slint ve masakari sizlerede çok tşk ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 önce bi suyla yıka ama fabrika çıkışı tozlu oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 SAKIN SUYLA YIKAMA ŞAKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Şimdiye kadar yıkadıysan,fönle kurut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 SAKIN FÖNLE KURUTMA ŞAKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 kablolarını hafifçe jöle ile şekillendirmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 dasıudyasuhdsıjapo lakin jölenin kablonun metal kısmına değmemesine özen göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Akşamda yatmadan bioxcin sürmeyi unutma. ŞAKA LAN SÜRME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 iki dene kablo sokucan zaten(sata ve power), diger hddye girenlere bak, nerden nereye gitmisler, ayni sekilde yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 troller süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar