MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 arkadaşlar HP 6715b bir laptopum var gittim uzun süreli pil aldım. maşallah dayanıyor oldukça. dayanıyor dayanmasına da bu Windows 7 pil süresi konusunda ağır saçmalıyor. şekil a. şimdi bu pil süresini düzgün gösterecek bir program falan varmıdır? mesela bu uzun süre giden pil dayanıyor baya, ama laptopun asıl pili %100 dolu olduğunda taş çatlasa 3dk dayanabiliyor. bu farkı gösterebilecek bir program var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hp nin kendi power manager programı falan yok mu? lenovoda öyle bişe var. hp nin de vardır sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 şöyle bi hpnin sitesine baktım da yok sanırım. drivers kısmında da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar