Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bim Reklamları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
15 kuruşluksa tabim.şeker niyetine böyle.

edit:bu arada bim'in tavukları süper abi.
ben yemeğini yapıyorum efsane .

ayrıca çikolata bitterdir, eti ve ülker bitter kareler arasından birini seçersin. ben de ikisini de denemiş biri olarak ülker'i tercih ediyorum.
Mesaj tarihi:
Bella said:

Kaede said:

nestle gofretlerindeki o hafif, lezzet vermeyen, hava yiyormuşsun gibi hissettiren tad ile hiçbişeyi dövemez

çukulatalı gofret veya çokonat yerken o OM NOM NOM hissini başka gofretten alabiliyorsanız doktora falan gözükün zaten

hava yiyormuşsun gibi falan değil,gayet kıvamında lezeetli.ülker zaten tercih etmiyorum ama daha ağır ve bayan bir tadı var onun.
nestle (tu)

ayrıca çukulata değil,çikolata.

cümleye büyük harfle başlanıyor noktadan virgülden sonra da boşluk bırakılıyor da kim sever yalova valisini

ayrıca dediğim gibi doktara falan gözükün gözük. çizmeci de aynı hafiflikte yapıyor gofretlerini ama nestleden 50 kadat daha lezzetli genede. senin dilindeki tat pulcukları hakkın rahmetine kavuşmuş
Mesaj tarihi:
bana noktadan sonra boşluk bırak demeden önce sen istersen nokta koyarak başlıyabilirsin?

bi de cidden bambaşkaymışsın sen.
yemek uğruna birine doktora gözük demekte bambaşka.
neyse.
Mesaj tarihi:
e çünkü yazılanlar anlaşıldığı sürece zırnık umurumda değil. gramer polisliği yapan sensin sen kullan

doktora git tat pulcuklarını kontrol ettir lafından alınmak da süpermiş. sen benden de bambaşkaymışsın
  • Yeni Oluştur...