Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bim Reklamları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi ben "illa fakirler gider" demedim şöyle ki reklam bütçesi ciddi bir bütçedir ve fiyatları doğrudan etkiler gazete reklamları tv reklamlarıdan her zaman ucuzdur ve bim zaten reklam yapmasına gerek olmayan bir firma aslıdna çünkü adamların ucuzluğunu sağır sultan bile duymuş durumda hani bim gazeteden fiyatlarını duyurarak katalog maliyeltreinden kurtulacak kadar ince hesap yapan ve bu konuda çok titiz bir firma adamlarda broşür az hani zaten 100k broşür bastırana kadar gazeteye ilan vererek işini daha ucuza hallediyor

peki bu adamlar neden şidmi tv reklamlarına geçti? eskiden tek reklamı vardı bimin böyle 5 sn fln onda da sadece kocaman bim amblemi gözükür ardından bir dış ses "bim, akıllı alışveriş" der biter

hani besbelli ki adamlar bir reklam ajansıyla anlaşıp ciddi ciddi harcama yapmışlar

şimdi bim i, bim mantığına göre bu derece radikal bir akrar almaya ne itmiş olabilir? acaba diğer ufak ve orta büyüklükdeki marketlerin artması mı? yoksa sonunda sadece düşük fiyatla bu işin olomayacağını anlamış olmaları mı? ben esas bunu merka ettim ehe.. bim bu sonucunda.. herifler tel rafdan bile kesinti yapan bir şirket ve böyle bir zihniyet :)

ha ben bimi sahiplerinden ötürü zaten sevmem o ayrı dia dan yaparım alışverişimi oradaki pirinçle diadaki pirinç aynı fiyat sonuç olarak
Mesaj tarihi:
Financial said:

Şu aralar poşet bakımından en kalitelisi bim . Herkes poşetleri incelttikçe inceltmiş içine 2 farklı ürün koydunmu yırtılıyo

yk be migrosun poşetler çok sağlam bir de çözüleiblir bir malzeme kullanmışlar ama en iyisi kumaş torba (tu)
Mesaj tarihi:
yürü git bölümümden pis hippi!

biz doğaya düşman kalın siyah torbaları seviyoruz.
o muhteşem kanser kokusuyla.. gerçi o yüzden onların üretimini yasakladılar ama olsun.. pazarlarda onun muadili transparan kırmızı erotik torbalar var artık..

oh yeah baby!
Mesaj tarihi:
anladık ildeniz yeşil sermaya düşmanısın ama yeter artık lütfen yani
bim konserveleri ile öğrencilik geçirmiş bir nesiliz biz inanmıyorsan bile saygı duy
Mesaj tarihi:
tatlıları hep bozuk çıkıyordu öğrenciyken.kabız mısın ye bi tavuk göğsü anında çözüm :D abi bırakın bim falan mahalle bakkalını öldürüyorlar. her köşe başında mübarek bi tane var bunlardan...
Mesaj tarihi:
burdaki ikinci en ucuz market kendi indirim kartıyla, indirim gününde bile ancak bim in normal fiyatlarına iniyor

sen farklı bi alemde yaşıyorsun ildeniz :D
Mesaj tarihi:
kendinizle çelişiyosunuz arkadaşlar
önce birileri bim c sınıfına hitap ediyor diyo
sonra birileri dia ile fiyatları aynı diyo
ee bütün süpermarketler o zaman c sınıfına mı hitap ediyor?

bizim apartmanın altında bim var ve çok memnunum
tek kötü olan kısmı kolalar dolapta değil, o kadar da olsun alır almaz içemiyorum 2-3 saat sonra içebiliyorum.

islamikmiş filan laf atıyonuz. banane ulan neyse ne. diğer taraftan alınca babam mı kazanıyo sanki. kimse de laf atmasın, islamik olması ile ucuz olmasının alakası yok. diğer marketler de ucuz yapsın onlardan alalım. islamik mi bilmiyorum bile, umrumda da değil.

raf olmaması da hiçbir sorun yaratmıyor. adamlar kolileri açıyor koyuyor alıyorsun, samanlıkta iğne aramıyor insan yeterince düzenli yine.

c sınıf denmesi mükemmeldi, hani ucuz bile olsa %10 ucuzdur max, sanki bedava veriyolar malları da c sınıfı demişsiniz

turuncu paticiğin güzel insanları
Mesaj tarihi:
bime verdiğiniz paralar islamcıların cebine gidiyor, laik ve demokratik cumhuriyetimize karşı kullanılıyor. lütfen vatanını seven başka yerden alışveriş yapsın ve bu mesajı forwartlasın.
Mesaj tarihi:
hani islami değil bunlar tarikatçı ve tarikat yuvası beslemeye hiç niyetim yok alış veriş yaptığım yerin kriteri budur benim için kimseye kalkp da "neden oradan alıyorsun" demedim bu bir

ikincisi ucuzluğunu "islami" olmasına neredne bağladın onu bilemedim bu iki

ben dia yı sınıflandırmamıştım ama merak nedioyrsan o da c belkide c1 müşteri kitlesine hitab ediyor

şimdi.. ben söylemediğim şeylerden nasıl mesul tutuldum onu da anlamadım açıkcası hani benim değindiğim konu bim in reklam bütçesi ve pazarlama stratejisi üzerineydi
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

hani islami değil bunlar tarikatçı ve tarikat yuvası beslemeye hiç niyetim yok alış veriş yaptığım yerin kriteri budur benim için kimseye kalkp da "neden oradan alıyorsun" demedim bu bir

ikincisi ucuzluğunu "islami" olmasına neredne bağladın onu bilemedim bu iki

ben dia yı sınıflandırmamıştım ama merak nedioyrsan o da c belkide c1 müşteri kitlesine hitab ediyor

şimdi.. ben söylemediğim şeylerden nasıl mesul tutuldum onu da anlamadım açıkcası hani benim değindiğim konu bim in reklam bütçesi ve pazarlama stratejisi üzerineydi

verdiğin 3 kuruş para bile değil onların gözünde. diğer insanlar çok laik o zaman ondan mı bim'e göre bizi kazıklıyorlar. onlar da ucuz yapsın, o zaman onlardan alışveriş yapalım. olum mal alıyorsun, birilerine bağış yapmıyorsun. kimi beslemeliyim diye değil en az nasıl kazıklanmalıyım diye düşünecen.

ben bağlamadım, ama konuyu okursan ucuzluk ve islamiyet üzerine geçiyor herşey.

c sınıfı nedir tanımlarmısın_ şimdi ben c sınıfı insanmıyım. bim'den alışveriş yapmama göre mi buluyorsun bunu? c sınıfı insanın arabası nedir evi kira mıdır kendinin midir aylık geliri nedir neye göre diyorsun c sınıfı diye?

bir de niye üstüne alındın ben lafı ortaya atmıştım, yarası olan gocunsun diye

edit: tanımlamışken a sınıfı insanı da tanımlasana bi
Mesaj tarihi:
Financial said:

bimden tarikatçıları beslemiycem diye alışveriş yapmayanlar amerikayı boykot için coca cola da içmiyo

yalan ben deli gibi coca cola içiyorum.amerika nın demokrasi anlayışınada hastayım :D HEiL SAM amca:D
  • Yeni Oluştur...