Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 selamlar yaw odamda proje yapıyorum bütün gün müzik müzik kusucam artık, tv de yok odada öldüm sıkıntıdan. netten tv nasıl izleyebilirim? açayım bi kanal orda takılsın bişeyler duyiym çalışırken valla bu haldeyim:D google'dan kanalları ama açılmıyor hiçbiri yaw. neden böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Çoğu kanalın kendi sitesinde canlı izleme seçeneği var ama toplu olarak istediğin kanalı açabileceğin bir yer var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 aa evet kendi sitelerinden açılanlar varmış ben acaip sitelerden girmeye çalışmışım hep. tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ygtbrb Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 satellite direct diye bir program var deneyebilirsin bütün ülke tv kanalları var 49 $ olması lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 http://www.canlitv.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 peki bunun yurtdisi versiyonu var mi ? amerika, japonya gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar