kopekolduren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 merhabalar deep freezei bilgisayara kurdum fakat menu gozukmuyor,uninstal edeyim dedim, bilgisayara reset atın diyor fakat uninstall etmiyor,yeniden kurayım dedim zaten kurulu var diyor,,,, formattan baska bi secenegim varmı acaba bilgisi olan varmı herseyi denedim.. tarihi geri alma da dahil olmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 deepfreeze'i silmek için tekrar setup'ı çalıştır. Orda uninstall olması lazım diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 setup ı tekrar başlatmak işine yaraması lazım evet birde google den arat undeepfreeze'ler oluyor senin versiyonuna uygunu bulursun, onlar menüye ulaşmanı sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 DF 6 kullaniyosan setup'i ayni zamanda uninstaller'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar