Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 1 ay önce PHILIPS 230C1HSB LCD Mönitör almıştım fakat monitörün öyle bir problemi varki kafayı yiyeceğim. Her türlü ayarını tek tek kontrol ettim hepsi normal ayarlanmış gözüküyor ama videolar şu resimdeki gibi parlak gözüküyor... http://img693.imageshack.us/img693/8213/sorunv.jpg Daha önce böyle bir problemle karşılaşmış olanlarınız var mı ya da herhangi bir çözüm önerebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 gama ayarları da mı işe yaramadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 codeclerden olabilir. MPC yerine kmplayer ile dene bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Bende de bu var; PHILIPS 230C1HSB http://www.limgen.com/st/resim/tvmo/Philips-190CW8FB00.jpg bende de aynı sorun var gibi. Normal hali çok parlak. Ama SmartImage butonuyla ImageViewing'e geçiyorum, normal gösteriyo o sayede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 GOM Player ve KMPlayer'da da aynı sorun var malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 o monitörü hiç kullanmadım direk sallıyorum sadece bişey izlerken mi oluyor o ? video açınca monitörün direk preset değiştirme gibi bir şansı var mı ? ekstra bi software yükledinmi monitör cd sinden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 SmartControl II diye bir yazılım çıkmıştı monitörün cd'sinden o kurulu. Yalnız şöyle garip birşey var şimdi internet sitesi üzerinden aynı bölümü açtım parlama olmadan normal bir şekilde gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 preset değiştirebiliyorsan video açmadan video presetine getirmeyi dene bi monitörü eğer parlama olursa demekki preset patlak. gidip gammasını falan kısar ayarlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Yalnız programda sadece Factory Default Preset var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 monitörün üstündeki tuşlardan preset değişiyormu peki ? ordan video seçeneği varsa ona getirip kontrol etmeyi dene bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Evet Theridone'un bahsettiği tuş var ayarı değiştiriyor ancak video üzerinde pek bir etkisi olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 benim tezim yüklediğin programın video açtığın zaman monitörü otomatik bir presete geçirmesi ve bu presetin patlak olmasıydı. demekki değilmiş, yardımcı olamıycam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ekran kartın ne? driver ve utility programı olarak ne kullnıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Cüce'ye rep puanları feda olsun. Nvidia Control Panelden Adjust Desktop Color Settings kısmından Use NVIDIA Settings'i seçtim herşey halloldu. Kaede ve diğer yardımcı çalışan arkadaşlara da teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar