Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karayollarının durumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam,

bugün istanbuldan adanaya uçacaktım ama uçuşlar iptal olmuş. sanırım otobüsle dönmek zorunda kalcam. son günlerde istanbuldan başka bir yere otobüsle yolculuk yapan var mı? yolların durumu ne alemde acep merak ettim. yollarda kalıp donmayalım. otobüs şöförü var mıydı aramızda? :P
Mesaj tarihi:
ankaradaki işyerime 2 saatte geldim (eskişehir yolu üzerinde) normalde 40 dakka ama sabah olduğu içindir araba geçtikçe açılır yollar. tuzlamaya falan da başladılar.
Mesaj tarihi:
ben ulusoyla geldim ama hiç memnun kalmadım interneti gidip gelio çok yavaş servisler iice kötüleşmiş falan :)

Varan kafi in aşşa restorana söle viskini tanesi 7.5 zaten :)
Mesaj tarihi:
şimdi şöyle bir ikilemde kaldım. varanın adana seferi otobüsü, bildigimiz klasik travego. ulusoyunkinden kötü yani. ama interneti var. napsam bilemedim?
Mesaj tarihi:
varanın neti bok gibi arkadaş şu an bir yere girdik de oradan buldum neti. her an gidebilir :( insallah baglanmayı becerebilirim. ayrıca yanımda amca oturuyor ya of korkuyorum.
Mesaj tarihi:
Güven meselesi olabilir mi ?

sen hiç varanın ulaşacağı yere erken yada geç gittiğini gördün mü ?

yada aynı şöförle tüm yolu gittiğini yada şöförün uyuya kaldığını ?

kaza olayı tabiki olabilir ama emin ol bu işte en güvenli firmaların başında gelir varan.

ayrıca artık fiyatları öle çokda uçuk değil normal firmalarla arasında 10 yada 15 milyon oynuyor.
Mesaj tarihi:
Brook said:

ben ulusoyla geldim ama hiç memnun kalmadım interneti gidip gelio çok yavaş servisler iice kötüleşmiş falan :)

Varan kafi in aşşa restorana söle viskini tanesi 7.5 zaten :)

otobüzde viskimi veriyolar ?
otobüzde?
türkiyede?
türkiyede otobüzde?
viski??
Mesaj tarihi:
kamil koç, nilüfer, pamukkale ve daha nice firma da o standartları karşılıyor üstelik daha ucuz
mesela ankara->istanbul'u 61 liraya satcak kadar çılgın değiller
30 lira üsttekiler
  • Yeni Oluştur...