varlok Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 selam, bugün istanbuldan adanaya uçacaktım ama uçuşlar iptal olmuş. sanırım otobüsle dönmek zorunda kalcam. son günlerde istanbuldan başka bir yere otobüsle yolculuk yapan var mı? yolların durumu ne alemde acep merak ettim. yollarda kalıp donmayalım. otobüs şöförü var mıydı aramızda? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 geçtiğimiz cumartesi günü ankaraya geldim hiç bi problem yoktu temizlemişler hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ankaradaki işyerime 2 saatte geldim (eskişehir yolu üzerinde) normalde 40 dakka ama sabah olduğu içindir araba geçtikçe açılır yollar. tuzlamaya falan da başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 peki önerdiginiz bir firma var mı? interneti mevcut, koltukları rahat, topkekleri güzel, bayan yanı bilet alınabilen falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 varan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ben ulusoyla geldim ama hiç memnun kalmadım interneti gidip gelio çok yavaş servisler iice kötüleşmiş falan :) Varan kafi in aşşa restorana söle viskini tanesi 7.5 zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 of yedek pilimi bulamıyorum. internet yalan olcak zaten. en fazla 2.5 saat dayanır =/ viski olayı güzelmiş ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 şimdi şöyle bir ikilemde kaldım. varanın adana seferi otobüsü, bildigimiz klasik travego. ulusoyunkinden kötü yani. ama interneti var. napsam bilemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 karayollarının sitesinde vardı sanırım öyle sayfa. kardır, yağmurdur yol durumunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 varanın neti bok gibi arkadaş şu an bir yere girdik de oradan buldum neti. her an gidebilir :( insallah baglanmayı becerebilirim. ayrıca yanımda amca oturuyor ya of korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bye bye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 copry said: varan varan'da bayan yanı bilet veriyolar mı erkeğe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 evet bi kere gitmiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 vermiyorlar sen seçiyorsun, internet üzerinden yalnız bayanların resimlerini koymamışlar penbe koltuk gözüküyor, kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ayrıca bu devirde 2 katı bilet parası verip çoğu firmanın otobüsündenki koltuktan hiç bir farkı olmayan bir koltukta gitmeye anlam veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Güven meselesi olabilir mi ? sen hiç varanın ulaşacağı yere erken yada geç gittiğini gördün mü ? yada aynı şöförle tüm yolu gittiğini yada şöförün uyuya kaldığını ? kaza olayı tabiki olabilir ama emin ol bu işte en güvenli firmaların başında gelir varan. ayrıca artık fiyatları öle çokda uçuk değil normal firmalarla arasında 10 yada 15 milyon oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Brook said: ben ulusoyla geldim ama hiç memnun kalmadım interneti gidip gelio çok yavaş servisler iice kötüleşmiş falan :) Varan kafi in aşşa restorana söle viskini tanesi 7.5 zaten :) otobüzde viskimi veriyolar ? otobüzde? türkiyede? türkiyede otobüzde? viski?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 kamil koç, nilüfer, pamukkale ve daha nice firma da o standartları karşılıyor üstelik daha ucuz mesela ankara->istanbul'u 61 liraya satcak kadar çılgın değiller 30 lira üsttekiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar