suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Nereye açıcağımı bilemedim.. yanlış yer olduysa taşınsın lütfen , video rahat eklenebiliyor buraya diye koyuyorum.. her dinlediğimde gözlerim doluyor , ağlamamak için zor tutuyorum kendimi... inanılmaz bir eser bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 abi gözlerin dolarken eğleniyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Abi söyledim zaten bilemedim nereye koyacağımı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 abv be subzero, gecemi yedin resmen. 30 kere dinledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Buyse said: abi gözlerin dolarken eğleniyor musun ahaha çok güldüm yalnız buna ya bu adını sen koyunda müziği galiba hakkaten baya güzel bişe farklılk iyidir arada buda eglence ya tebessümde ettiriyo dinlerken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar