Eponanamara Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuda da yazdığı gibi Bard için hangi RA ler iyi gider. Birde kalan Spec. P. ler ile blade mi yoksa blunt mı almak iyidir. Spec ----- 43 Nurture 16 Regrowth 47 Music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Purge, AM, MCL sirasiyla basla bence, sonra cast speedini dusurecek, daha iyi heallatacak vs seylere yonelebilirsin, ya da suyunu cikarip IP alabilirsin :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Purge, MCL, AM, MoC... 43,16,47 spec temp sectigine gore AM disinda healing ile alakali olan RA lari almana gerek yok bence. Heal im iyi olsun diyosan spec tempi 43,33,37 yapip heal ile alakali RA larada yonelebilirsin. (Wild Healing, Mastery of Healing) Blade veya blunt hic farketmez battle bard olmayacagina gore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eponanamara Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Çok teşekkür ettikten sonra peki hangi "Trade Skill" (ler)i kasmalıyım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bard olarak alchemy, armorcraft ve weaponcrafting tradeskillerini almaya hakkin var. ben lgm armorerim iyi para kazanabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eponanamara Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Bende armorcraft düşünmüştüm hatta almıştım bile. :P Purge ü lvl 3 yapmak mı lazım yoksa 1-2 yeter mi veya niye purge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar