Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 GOM Player dışında çift ses ve altyazı bulunan filmlerin ayarlarıyla oynamama izin veren başka hangi video oynatıcılar var? Çünkü GOM Player'da bazı satırları göstermiyor WMP Classic ve KMPlayer'da da sesi değiştiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 neredeyse bütün playerlar yapar onu. sende gerekli codecler yüklü değildir sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Peki gerekli codecler nedir? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Kazaa Lite Codec Pack yüklersen, filmler oynarken trayde çeşitli simgeler çıkacaktır, ffdshow falan gibi. Oraya sağ tıklayarak aktif ses ve altyazılardan seçim yapabilirsin. Playerdan bağımsız sanırım ama Standard veya Full versiyonunu indirirsen içinde Media Player Classic de geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Heh, 3 simge var az önce bakıyordum gidipte asıl ayarların olduğuna bakmamışım.. Sağolun Baggio ve Kaede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 klite yükleyin valla gerisi yalan yahu hiç uğraşmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yıllardır cccp + mpc kullanıyorum sorunsuz. bi de tabi x264 için coreavc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar