CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Sayın Yetkili Arkadaslar ben bu script sitesine neden giremiyom yanı scriptlere bakamıyom uye deılsınız dıyr ama paticige uyeyım tamam guzel uye olacam dıyom fakat sayfa goruntulenemıyo neden dır kı bu?[signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ehm.. sharing daha ilişkilendirilmedi sanırım subfolderlarla subdomainler[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Saol TAzmanyak SAyın Ownerım :) JEssica Realians ım[signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bu arada ukalalık gibi olmasın ama script sharding değil,script sharing..(Share=Paylaşmak=>Script Sharing=Script Paylaşma) Ama çoğu insan bu paylaşma olayını çalıp çalıp copy,paste sışında hiçbir emek sarfetmeden shard açtığına göre çok ince bi espiri de olabilir bu başlıkta.. Pp: Hatayla "ulkalalık" yazmışım bi de laf yemiyelim..EDIT.. [Bu mesaj Asura tarafından 22 Temmuz 2004 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cevap Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Asura ne oldu lan eremias ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 eremias?? benim öyle bişeyle ilgim yok hatta bilgim de yok.. Ben eski NBL->Sphere Dev forumlarındaki asura..(Systemop zamanlarındaki)Sen galiba karıştırdın..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Aydınlattıgın Icın Saol Asura[signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar