Kharon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=QksqWRqEfy0&feature=player_embedded# asdfasfasdafa, adam kapinin altindan soguk gelmesin diye orayi kapatmayi da ihmal etmiyor. eglenceye mi acsam patinaj a mi acsam diye baya dusundum de, sanirim burasi daha uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Selam, O adamdaki lüks bende yok be; aracı otoparka bırakıp yürüyorum. Kaldı ki bendeki bir de açık otopark :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bagaj kadar garaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bukadar kasıcana raylı sistem yapsaymıs da tekerlekleri dışardan 2 tane kanala oturtup hiç kasmadan dümdüz soksaymış arabayı içeri amcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Selam, Kaldırıma müdahale yasaktır büyük ihtimal :) TR sınırlarında olsa garajı dışarı uzatırdı yurdum insanı. 1 seneye kalmaz da eve kat çıkardı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 o adama mini lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 garajın yüzeyine dolguyla da halledebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 o adam arabasini falan degistiremez =P mini 168cm genisliginde, eski olanlarda 15cm falan daha dar. adamin garajina surterek falan tepe tepe anca girer. panda dan daha dar bu klasda araba bulamadim ben bakindiklarim icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 neler var ya asdfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Allahın nordiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 birde şöyle garajlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 adam halinden pek mutlu ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 geldi aklıma http://www.youtube.com/watch?v=0tdsL4kvp_I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar