eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bu albüm daha sert ve güzel olmuş bence şu an dinliyorum bugun aldım teomanı sevenlere tavsiye edilir. ayrıca şebnem ferah,demir demirkan falan seviosanızda alın hoşunuza gider.rockçıyım die geçinen popçu teoman havası yok burda gerçekten güzel bu.[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bı arkadasımda senın dedıgın gıbı dıyordu guzel falan al dedı yok dedım kalsın sımdı baska yorumlar gelıcekmı bakalım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 yok ama harbi güzel şu an en güzel hikayem şarkısını dinliyorum ağlıcam nerdeyse tam benim durumuma göre şarkı derinen giriyor. şebnem ferah-teoman düeti gene ve MÜKEMMEL[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 07 Haziran 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 duetmı yapmıslar abı ıkı yabancıyıda cok ıyı soylemısler o zman o sarkı ıcın alınır album[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ya eagle kusura bakma da daha 2 gün önce açılmıştı be..hemde aynı başlıkla..daha 2. sayfada durup bize bakıyor be abi.. [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 07 Haziran 2004 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 iki yabancı da güzel ama bu şarkı sözlerden falan daha iyi denilebilir sözleri çok etkiliyor mükemmel[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 En Güzel Hikayem kulaklarım patlıyor sessizliğinden yorgunluğundan ölüyorum sinekler yapışıyor vücuduma gitmiyorlar yayılıyor kanları vurduğumda denizi araladım geçtim bir aşktan attım kum torbalarımı döktüm yaprakları ama uzandım tenime hissettim terim aktı parmak aralarından bazen, ne yaparsan yap olmuyor bazen kanım hızlanıyor bazen damarlarımda kan çanakları aynada levham boynumda biz yapbozu tamamlarken bakıyorum büyük parçan eksik kalbin olduğu bazen bir vücudu sarıyorum banıp parmağımı tadına bakıp gözümü sevmeye karartıp yapamıyorum bazen acı bir tat kalıyor ağzımda bazen yutup unutup bazen tükürüyorum bazen ayrılıp uyanıp bir nefesle yanımda adı yok sırtı var bana dönük bükük soğuğa çeviriyorum suyu ağlıyorum bakıp içime ayılamayıp anlayamıyorum bazen, ne yaparsan yap olmuyor bazen derimin altında başarılı ayrılık notları yazılmış, çöğe atılmış intihar mektupları vuruyorum sokaklara bedenimi hayallere hayatımı yine omuzlarıma acımı alsınlar diye sığınıp kurtaracak kadınlara 15 dakikamı bazen, ne yaparsan yap olmuyor bazen bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi bedenim zayıftı,kalbim güçlüydü belki haritası ama çok silikti sert bir şeydi iliklerimde aşk dayandım, ittim sığmadı, kanırmadı, girmedi ama sıktım pis kanı akıttım yaramdan iyileştirmeye yaladım geçmişti sanki soktum neşteri göğsüme inanmaya halim kalmadı diye bitti zor oldu ama bitti bazen, ne yaparsan yap olmuyor bazen korkma bilirim acıyı tedaviyi imkansızlığın kekremsi tadını düm insanlara baktım kendi kirli camımdan terkedilmişler çoktan yaradan tarafından ben kesilene kadar yüzdün ama görünmeyince karan bıraktım kendimi battım bir taş gibi yanmıştı, çizilmişti ama seyrttim ağlayarak sabredip çok sevdiğim bir filmi artık yanlız senin için üzülüyorum bitti zor oldu ama bitti benim de zaten hiç gücüm yok yüzüm yok hiç umudum yok ama bil ki farklı bir hayaldi işkenceydi bazen bazen çok güzeldi ama anlıyorum sesinden kurtulmuşsun sen nokto konmuş bitmiş en güzel hikayem. koyu yazılmış yerleri Şebnem Ferah söylemektedir.[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Teoman'ın bundan önce şarkılarını dinlemediğim halde,bu son albümünü netten indirdim ve gerçekten güzelmiş mesela ben en çok "Gökdelenler" şarkısının sözlerini ve melodisini çok sevdim.Yani ilk defa "bence teoman'ın bu albümünü edinin" diyorum.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing [Bu mesaj kawa tarafından 23 Temmuz 2004 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bence güsell olmam1s yani ii yapm1s adam ama ben daha güsell bisi bekliodum ! beenmedim ben![signature][hline]NoRmAl_KaN_eMeN_DrAqLa (edi'nin youn istei üzerine) :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar