kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 güzel bişi olcak gibi ama nerde çokluk orda bokluk bi bokluk çıkar illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Sen işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 xunn bıyığını yanında getircen mi, tek mi gelcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Yok abi temiz tıraşım şu an, bir dahakine inş sakallı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ay ne bıyığı sakalcık diycektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ben geleceğim.. sabahlayacpaım da.. ama böyle gece 11 gibi eve gelip köpeğ çılarıp geri gelmem gerek ehe böyle arada 2 saat arazi olacğaım :P koltuğuma oturmsyın diye de koltuğuma TENİS koyacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 şimdi birisi ban hangi oyunalrın oynanacağınısöylesin de ben de bilmedikleirme çalışayım orada öğrenmeyeyim.. ya da daha iyisi.. "abi ildeniz oyunu bilmiyor fasulyeden güçlü takıma verin" fln dersiniz oyun dengelenir ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 burakla ayrı takımlara gidersiniz olur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bende fasulyeden olucam geliosam abi boşver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 abi oyun moyun maksat eğlencesine bende bilmiyom çoğunu ama kalkıpta birisi "ya silkerim ben bu adamla aynı takıma vermeyin noobla" gibi laf ederse tatsız olur amaç eğlenmek bide erken gidicez barlar sokağına 2 3 çift laf etmek için gelmek isterseniz gelin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ben senle aynı takımda olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bu şekilde söylersen olabilir. ama küfür ederek olmaz işte. olmazsan olma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 küfüre karşıyım o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ben de karşıyım gökalpcim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yani çok kaba bişi insanlar nası ağızlarına sakız gibi doluyolar anlamış değilim o değilde viktor köylüsü geliyo dimi zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 kermit said: abi oyun moyun maksat eğlencesine bende bilmiyom çoğunu ama kalkıpta birisi "ya silkerim ben bu adamla aynı takıma vermeyin noobla" gibi laf ederse tatsız olur amaç eğlenmek bide erken gidicez barlar sokağına 2 3 çift laf etmek için gelmek isterseniz gelin işte. gelin la barlar sokağına ven de erken gideceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 küfür müfür yok ama böyle ağzını burnunu kırmak istediğim bir iki kişi var. bi denk gelse de uğrasalar lan partylerden birine çok rahatlıycam. son 5 tanesine falan gelmediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starforsaken Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 kermit said: abi oyun moyun maksat eğlencesine bende bilmiyom çoğunu ama kalkıpta birisi "ya silkerim ben bu adamla aynı takıma vermeyin noobla" gibi laf ederse tatsız olur amaç eğlenmek bide erken gidicez barlar sokağına 2 3 çift laf etmek için gelmek isterseniz gelin işte. gelirim ben.oturup bir iki bisey icmeyi planliodum zaten,hem herkesle tanismayi partye birakirsam beynim patlar kimin kim oldugunu ogrenmeden.bana da kolaylik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Kaede said: küfür müfür yok ama böyle ağzını burnunu kırmak istediğim bir iki kişi var. bi denk gelse de uğrasalar lan partylerden birine çok rahatlıycam. son 5 tanesine falan gelmediler ben geliyorum arkada boş park var çimenlikte açılalım gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 nabıyım ben seni iskeletor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 oo kavga var + alkol, yeni pıçak almıştım test edemedim henüz iyi olur benide yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Kaede said: küfür müfür yok ama böyle ağzını burnunu kırmak istediğim bir iki kişi var. bi denk gelse de uğrasalar lan partylerden birine çok rahatlıycam. son 5 tanesine falan gelmediler bende geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 çaki çekerim.. evet çaki.. katil bebek çaki beğenemedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ben arkada vip köşesi yapıcam herkes gelemiycek oraya HADIIII BAKIYIIIIIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 karar verin lan party mi fight club mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar