Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zakk Wylde videosu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi bende 16:25 dklık bi video var. Bu videonun 9:30 dakikasında bi şey çalıyo Zakk abimiz bu herhangibi şarkısına aitmi , aitse hangi şarkı ? Ya da nasıl çalınıyor direk anlatabilecek biri varmı (işe harmonik falan karışıyorda zor bişey tahminim) neyse bi şansımı deniyim dedim belki izleyen vardır heh[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Mesaj tarihi:
vplayer diye bir divx oynatici prog var. al onu istedigin olcude yavaslatarak izleyebiliyorsun. bir yarari dokunur sanirim. videoyu bilmiyorum ne yazik ki.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mesaj tarihi:
video kalite olarak bozuk hangi tellere vurduğunu tam göremiyorum malesef istediği kadar yavaş olsun ehe[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Mesaj tarihi:
p2p programlarıyla indiriyosan indirmeden çözünürlüğe bakabilirsin. dakkasından çok kalitesi önemli oluyor video izlerken, aksi taktirde mp3 izlemişsin bi farkı yok, ne yaptığını göremedikten sonra. kapiş? :p[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mesaj tarihi:
guitar.com videolarının çoğu kazaa'da var. ben adrian smith, b.b. king, zakk wylde, max calavera dahil daha bir çok kişinin videosunu buldum. kaliteleri de iyi.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
  • Yeni Oluştur...