Peka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 nasil satabilirim ? ebayden acc alamiyorum westernunion'dan falan alabildim ama ebay sitir cekiyor acc actim ama kredi kartini kabul etmiyor oyle oluncada auction acamiyorum lvl51%20 Blade dancer self bufflarla pdef = 632 pattack = 428 mdef 367 +1 Dual katana +3 Great helmet Composite Armor +3 Composite Boots Mithril gauntlet elven ring earring set necklace of darkness 100 VArnish of purity = tanesi 35k 80 stone of purity 55 coarse bone powder 40 steel 22 oriharu ore 41 crafted leather 127 leather 305 varnish 107 iron 98 cord 102 iron ore 187 coal 67 charcoal 105 metallic fiber 8 katana blade 2 samurai long blade 11 drake boots design 1.323.900 adena totalde 25m adenaya geliyor ebayde adena olarak satabilsem 625$ sadece adenalar ediyor ebayden satmaliyim nasil saticam bi yardim edin lutfen sokarim oyun gibi kurtulmak istiyorum artik 500$ a birakicam bulalim bi care ya[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ; u got run run dance ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 abi ne yapmssin sen yaa?ben 3-5k adena icin sabahtan aksama kadar oynuyom,nasil bu kadar cok para yaptin ya?ben de su an kendimi satsam 4 milyon anca cikiyor :P valla helal olsun ebay la ilgili bi fikrim yok ama sen nasil yaptin bu kadar parayi? tavsilerini bekliyorum tskler Aslan ,lvl 46 TH on erica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayarsiz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Hadi buyur burdan yak nie ya nie birakiyosun torfe:D banada biraktircaksiniz nie kanka nie[signature][hline]Valkynval LvL 50+ Abyss Walker Bartz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 evet nasil yaptin bukadar parayi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 edit bu adam[signature][hline] BabacumMostors, 08 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki: "DONGU" yaz 2193 e gönder kısır döngü içinde yaşamaya başla. hatta kısırlaş ne bilim ol bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayarsiz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Kanka birakma su oyunu ve bana msj at[signature][hline]Valkynval LvL 50+ Abyss Walker Bartz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 yok kanka ya dayanacak yeri kalmadi artik :) kas kas nereye kadar diyordukya iste buraya kadar yani bayip oyunu birakana kadar ben baska bi oyun daha gormedim hayatimda 6 ay chr kasilan[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ; u got run run dance ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 uo diycez uzun süren ama baal ın char kastığını görmedim ayrı konu :P[signature][hline] BabacumMostors, 08 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki: "DONGU" yaz 2193 e gönder kısır döngü içinde yaşamaya başla. hatta kısırlaş ne bilim ol bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayarsiz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ayni sorun bende ve bi ton kiside var bole giderse bende saticam surda 1 ay sonra falan is deil cunku gercekten exp kasmak yalan oldu yani lvl mek bu kadar zor olmamaliydi benide cok soguttular [signature][hline]Valkynval LvL 50+ Abyss Walker Bartz [Bu mesaj Ayarsiz tarafından 14 Temmuz 2004 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ebay`e kimlik ve kredi karti extre fotokopisi cekip yollarsan, hesabini acarlar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Piisdaman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bonus kredi kartınla paypalda acc açabliyorsun..ben açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 evet ama paypal sadece sen satın alırken kabul ediyor sana para yollamıyor henuz o Turkiye icin aktif degil[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owned Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Gecen hafta aktif oldu Paypal Turkiyede..Ama her banka bu hizmeti veremeyebiliyor.[signature][hline]'A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım. Formül şudur: A=x+y+z. x çalışmaktır, y oyundur, z de çeneyi tutmasını bilmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hala yok turkiye listede para almak icin?baktim withdraw icin illede amerikan bankasi istiyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ekonomi haberleri izleyin biraz =) Türkiye deki mastercard ve visa departmanları kredi kartlarına geri ödemeyi kabul etmiyor. Sebebi ise kredi kartlarının vadesiz bir hesaba bağlı olmadan açılmasıdır, geri ödenen para ancak kredi kartında eksi mebla yani borç varsa ona karşılık olarak alınabiliyor ama artı şekilde para hesaba geçirilemiyor çünkü ortada bir banka hesabınız yok. Biraz karışık gelebilir belki ama bankaların önüne gelene sorgusuz kredi kartı vermesi ve hesap açtırmaması böyle sonuçlar doğuruyor. Burası Türkiye ne diyebiliriz ki..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 kredi karti degilde banka hesabina gelsede kabul ederim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 kredikartimin borcu var yeteri kadar :) ama serefsiz ebay kabul etmiyir bi an once satsamda kurtulsam p.s = 53% oldu cok az kaldi yeni skillere ve cantadaki cogu materyal gitti oraya bi katana daha geldi yani ebayde account acabilen varsa aranizdan soyle soyleyim bu ekipmanlari saece paraya cevirip satsaniz millet 25$ diyor siz 19.99 deseniz 475$ eder alin 350$ a birakiyim gidin satin hem kar edin hem elinizde canavar gibi karakter olsun :)[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ; u got run run dance ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 valla para zaten 50 den sonra gelmeye basliyor cunku dusen bladeler shaftlar (sls , emi) 300-400k dan gidiyor ki gunde hangi spotta olursa en kotu sansla 2-3 tane duser lootla beraber 1m kaldiriyosun gunde haftada 7m[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ; u got run run dance ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ya bi karti kabul ediyordu sanirim ebay ? hsbc miydi american express miydi neydi o ?[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ; u got run run dance ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 american express.. becerebilirsen açık arttırmayı, buraya bi linkini yazarsan sevinirim..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 msn [email protected] yada icq 71 07 457 bana ulash hala satmadiysan[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayarsiz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Kanka bende satiyorum 1 aya kadar bole oyun motoru olmaz tam cinli ve korelilere gore onlarda oynasin eglensin yerim ya lin2 sini bole ismi olur[signature][hline]Valkynval LvL 50+ Abyss Walker Bartz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 hayirdir millet yaa ,bu ne is herkes oyunu birakiyor ,,,cok mu sikildiniz ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayarsiz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Sikilmak deil asil konu arkadasim herseyi denemis durumdayim olmuo solodan propetine kadar aklina ne gelirse bu is anca grup la olur oda yok emin ol bende 24 saatimi bi oyuna veremem ha ek olarak itemler uctu gitti ebayada hic para vermem ustumde dark scr ve drake armor var yetmio bastan char acip kasmak olum pvp yi arenadan baska yerde yapamiyosun ne oldugu belli deil daha bi ton neden anlatsam bitmez exp almasi olum neler neler neyse ben susiyim cok konustum yine[signature][hline]Valkynval LvL 50+ Abyss Walker Bartz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 abi su turk clan i olsun hallderiz ya ben senle her gun duel yaparim dayak yemek hosuma gider benim :P char transferi acilsin da bi ,o zaman satarsiniz accounltarinizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar