Financial Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 uyumayın yahu yaşlımısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kimin yastığı kepekli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Bella said: N A H. aşırı not var. valla yapmışlığım var üretim işlemle yönetimiydi ders. 9.30 da sınav vardı. ben 9.45te kalktım. 65 aldım finalde BA düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sınav sabahı kalkıp elimdeki notların yarısını çalışırdım "inaşllah dinimiz amin" der sınacva giderdim.. yazı tura kadar şansı vardı sınavda ehe o yüzden transkript çomk dengesiz bende sadece uzattığım sene 2 ders olduğu için ikisi de yüksek geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bende bikere yaptım onu 5 aldım discrete matematiğin allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 fede said: 9.30 da sınav vardı. ben 9.45te kalktım. 65 aldım finalde BA düştü bi de geç gittin yani baya iyiymiş sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ya ben vapurda falan çalışıyorum oluyo da,bu derse hiç gitmedim bilmiyorum bir şey birsürü konu var sıkıldım zaten uf. mut suz luk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 fede uyudun mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar