xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 http://www.hypo.tv/api/data/13/detail.jpg Duyuru: Islak imzalı formu teslim ederek ön değerlendirmeden geçen eserler için oylama 01-14 Şubat arasında yapılacaktır. Starbucks Coffee Türkiye Kardeş Okullar Projesi: Starbucks Coffee olarak, sosyal sorumluluğu; içinde bulunduğumuz toplumlara sosyal, çevresel ve ekonomik fayda sağlamak olarak tanımlamaktayız. Bu anlayış çerçevesinde, kahveye ve insana duyduğumuz tutku kadar, içinde yaşadığımız topluma karşı hissettiğimiz güçlü sorumluluk anlayışı ile Aralık 2003'ten bu yana ilköğretim öğrencilerinin gelişimine destek olmak amacı ile “Kardeş Okullar”projemizi sürdürmekteyiz. Tohum Otizm Vakfı İşbirliği: Sosyal sorumluluk çalışmalarımızda bir üst seviye olarak erken tanı ve eğitimin büyük rol oynadığı otizm konusunda gerçekleştirilen bilinçlendirme çalışmalarına destek olunması amacı ile Tohum Otizm Vakfı ile işbirliğini hayata geçirdik. Nisan 2009 itibari ile başlattığımız işbirliğinin amacı hem Tohum Otizm Vakfı’nın yürüttüğü bilinçlendirme çalışmalarına destek olarak toplumumuzda otizm konusunda farkındalık yaratabilmek, hem de gönüllü çalışanlarımızı ve Kardeş Okullarımızdaki eğitmenlerimizi özel eğitimlerle otizm konusunda daha donanımlı bir hale getirebilmek. Tohum Otizm Vakfı Hakkında: Türkiye’de “Otizm veya diğer Yaygın Gelişim Bozuklukları”nın erken tanılanması; tanı alan çocukların ve ailelerinin sağlık ve eğitim gereksinimlerinin dünya standartlarında karşılanması vizyonu ile Tohum Otizm Vakfı "Otizm ve Yaygın Gelişim Bozukluğu" olan çocukların, özel eğitim ile topluma kazandırılmasına öncülük edilmesi ve bunun yurt çapında yaygınlaştırılması amacıyla, kâr amacı gütmeyen ve kamu yararını gözeten bir sağlık ve eğitim vakfı olarak 15 Nisan 2003 tarihinde kurulmuştur. Detaylı Bilgi İçin: www.starbucks.com.tr ve www.kahvetutkusu.com sitelerini ziyaret edebilirsiniz. ilgililere duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kazanır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 abi katılım bitmiş son gün mü yazılır bu hehe sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar