Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 güzel dizi aradım baktım açılmamışta.. 1.sezonunda henüz 14.bölümü yayımlandı en son.. tavsiye ederim tüm patilere. 20:00'da doğu saatine göre. 7 saat geride olması lazım bizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Henüz en iyiler arasında değil ama ilerledikçe güzelleşiyor. Abed inanılmaz iyi bir karakter. Hatta sırf Abed için izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 hemen hemen bütün dizi klişelerini kullanıyor olmalarına rağmen keyifle izlenebiliyor olmasıda bence güzel bir dizi olduğunun göstergesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ne dizisi olm yazsanıza ne anlatılıyo olay ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 al bendende okadar, konusu ney konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 öğrendim ki herkese söylenmiyormuş her önüne gelen bu dizinin konusunu öğrenmemeliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Bugün burada okuduktan sonra başladım, 4 bölüm kaldı sadece yetişmeye de, iyi ya. İlk bölümler daha sıkıcıydı, şimdi fena değil. Abed için izlenir hakikaten. Ben en sondaki Abed & Troy kısımlarına bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konusu da bir Community College da geçen, minik bi grupun hayatı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 süper dizi de, son 2 bölüm bana hiç mi hiç komik gelmedi. son bölümde troya yıkmışlar herşeyi. 12 bölüm için bile izlenir ama, en komik dizi bence yardı geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 14. bölüm gayette çok hoş olmuş izlemediyseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 1x17 Abed gol olup yağıyor.(tu) Don Draper taklidinde gülmekten gözlerim yaşardı, nasıl bir muhteşemliktir o ahahahaha. Arada Rainman gibi bagel sayması, Slumdog hakareti falan süper detaylar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 mukemmeldi bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Hala biriniz yazmamışınız dizi nedir ne değildir diye sonra başkaları aynı hareketi cekince trollersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 asinanyavuz said: Konusu da bir Community College da geçen, minik bi grupun hayatı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Şükrü dizinin konusu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Senior Chang mükemmel ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 birden 10 bolum birden izledim, super =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 modern warfare bolumu uzun zamandir izledigim herhangi bir dizinin en guzel bolumudur. post apocalyptic universite kampusu en imbasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 aaaaaaaabiii http://www.youtube.com/watch?v=Old8OhertJY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=EcD_Y838DXA&feature=player_embedded bu daha iyi valla sdfg. "it's 2009" HAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 azmo bunu izle abi ozaman mükemmel.. http://www.youtube.com/watch?v=JgvRfmo8Ock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 abedin batman oldugu da sahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 abed ne yapsa kral ki? sdfg herifin olayi krallik. Chicken finger mafia bolumu cok iyidi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 her hafta daha da epiklesiyo bolumler, bakalim finalde nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 abi bundan daha epic olamaz ama, yani su son bolum sadece community icin degil, uzun zamandir izledigim tum diziler arasinda en iyi bolum falandi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar