dory Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 LAN HEBSINDEN GECTIM DERSLERIMIN TOPOLOGYDEN DE GECTIM INANAMIYORUM I GET KNOCK DOOOWN BUT ILL GET UP AGAIN ESLIGINDE DANS EDIYORUM SUAN COK MUTLUYUM SACIM DA SUPER OLDU! BEGENMEYENLER BOK YESIN HAYAT SUPER EHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 tebriklerr o zmaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/AAAAAAAAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 HELAL TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armarandir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Kojiroh said: http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/AAAAAAAAA! yemin ederim siteye giriyordum tam asdafadfsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Topoloji için dabıl helal hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 EHAAA! tenk yu beyps cok mutluyum valla cok mutluyum hala "hiç bi dersten kalmadim" diyebiliyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 saçı görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 4 sene boyunca tabiki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ah be topoloji olmasa bende diyecektim ama 4 kere topolojiden kalıp diğer tüm dersleri geçerek tamamen farklı boyutta bir rekor kırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 gecmis olsun duba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Topoloji kadar kolay bir ders yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ben az salak olduğum için yapamıyorum :( belkide çok salağımdır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 olan var olmayan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 zaaaa teskur ettim sükrücüm! kahkul kestirdim boyle degisik oldu ^^ ama fotograf cektirmedim dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Arma said: Ben az salak olduğum için yapamıyorum :( belkide çok salağımdır :( yok bence alakasi salaklikla falan toploji cok ucuk bi ders benim misal ezber kabiliyetim YOK. sinavlarda direk ezber sordugu icin düşük aldim, finalim 12 falan. ama make-up'ta inat edip, anladigim sekilde acikladim ezber yapmadim boyle "buysa budur, regularity budur ondan dolayı işte normality gelir" bişiler yaza yaza, makeuptan da en yuksek notu almisim bu arada =P kendisi 30 ama olsun dsfjhg. sonuc olarak bence aldigim en zor dersti bi sonraki donem functional analysis alicam. ondan da tirsiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hoccemama said: Topoloji kadar kolay bir ders yok.. ben bu postun üstüne demiştim. Yoksa harbici zor ders yani. moral bozmak gibi olacak ama functional analysis te 30+ teorem vardı sanırım ezberlik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar