dory Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 LAN HEBSINDEN GECTIM DERSLERIMIN TOPOLOGYDEN DE GECTIM INANAMIYORUM I GET KNOCK DOOOWN BUT ILL GET UP AGAIN ESLIGINDE DANS EDIYORUM SUAN COK MUTLUYUM SACIM DA SUPER OLDU! BEGENMEYENLER BOK YESIN HAYAT SUPER EHAHAHA
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/AAAAAAAAA!
Armarandir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Kojiroh said: http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/AAAAAAAAA! yemin ederim siteye giriyordum tam asdafadfsgf
dory Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 EHAAA! tenk yu beyps cok mutluyum valla cok mutluyum hala "hiç bi dersten kalmadim" diyebiliyorum xD
Arma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ah be topoloji olmasa bende diyecektim ama 4 kere topolojiden kalıp diğer tüm dersleri geçerek tamamen farklı boyutta bir rekor kırdım.
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Topoloji kadar kolay bir ders yok..
Arma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ben az salak olduğum için yapamıyorum :( belkide çok salağımdır :(
dory Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 zaaaa teskur ettim sükrücüm! kahkul kestirdim boyle degisik oldu ^^ ama fotograf cektirmedim dfg.
dory Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Arma said: Ben az salak olduğum için yapamıyorum :( belkide çok salağımdır :( yok bence alakasi salaklikla falan toploji cok ucuk bi ders benim misal ezber kabiliyetim YOK. sinavlarda direk ezber sordugu icin düşük aldim, finalim 12 falan. ama make-up'ta inat edip, anladigim sekilde acikladim ezber yapmadim boyle "buysa budur, regularity budur ondan dolayı işte normality gelir" bişiler yaza yaza, makeuptan da en yuksek notu almisim bu arada =P kendisi 30 ama olsun dsfjhg. sonuc olarak bence aldigim en zor dersti bi sonraki donem functional analysis alicam. ondan da tirsiyorum
Arma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hoccemama said: Topoloji kadar kolay bir ders yok.. ben bu postun üstüne demiştim. Yoksa harbici zor ders yani. moral bozmak gibi olacak ama functional analysis te 30+ teorem vardı sanırım ezberlik :(
Öne çıkan mesajlar