Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kasa ve anakart tercihi

DA2019

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Cumartesi günü makinayı upgrade ediyorum, 2.8 prescott işlemci alacağım.

Anakart olarak Asusun P4P800 modelini düşünüyorum. Kasa da gene Asusun 400Wlık çift fanlı kasası.

Anakart ve kasa için tavsiyeleriniz var mı? Ne önerirsiniz?

Şimdiden teşekkürler,[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

Kasa olarak. Aopen H600 serisini öneririm.
Bana kalsa www.dijitalcenter.com daki TT kasalar derim. Bende v7000 var ve memnunum[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Ağırlığı önemli diil ama genişliği sorun olabilir. Düşündüğüm kasanın modeli Asus TA210. T10a da bakıcam.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sage, 22 Temmuz 2004 13:15 tarihinde demiş ki:
Kasa olarak. Aopen H600 serisini öneririm.
Bana kalsa www.dijitalcenter.com daki TT kasalar derim. Bende v7000 var ve memnunum

TT dediğin ThermalTake kasalar mı? Bana çok uyduruk geldi, uzakdoğu malı diye. Bi de fiyatları aşırı pahalı.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

Anakart kesin Asus P4P800 olacak da çift fanlı kasada soğutma problemi olur mu? Gerek var mı 3 ya da 4 fana?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

Kasa olarak, şu sıralar cep yakmayan, sağlam ve aynı zamanda kaliteli olarak AOpen H600B öneriyorum. İçinde çok rahat çalışılıyor; çünkü sabit disk ve disket sürücü yuvaları yerlerinden sökülerek kasa içinde daha fazla yer açılmasına imkân veriyor. Güç kaynağını sesli bulursanız içine 400Watt AOpen Xpower takarsınız. Hem sessiz hem de çılgınlar gibi serin tutuyor ortamı (nasıl bir tanımsa artık bu).

Anakart için ilk üçüm isim sırasına göre Abit, Epox ve MSI'dır. Son tercih sizin. Asus'un ise üstün (!) olduğu nokta genellikle fiyattır. Çok bi esprisini göremedim şimdiye kadar. :)

Abit, Overclock için birebirdir. Yıllardır böyle. MSI çok fazla çeşit sunuyor ve opsiyonları geniş. Epox ise gözümde fiyatı ile yer etmişti; genellikle sade ve karalıdır. gerçi takdiri hak eden Soltek ve Gigabyte'ı da geçmemek gerek.

Aslına bakarsanız, yonga seti kolpa olmadığı sürece çok sorun yok. Kutu içeriği asıl tercih edeceğiniz ölçüt olmalı.

Görüşmek üzere, esen kalın.[signature][hline]Berkin Bozdoğan
Sosyal ağlarda paylaş

Tavsiyeler için teşekkürler. Bir diğer topicte şunu sormuştum:

said:
huun, 20 Temmuz 2004 17:03 tarihinde demiş ki:
ben intel p4 2.8 ht kullaniyorum gayet memnunum . anakartini asus p4p800 deluxe alirsan dual channel ddr ram kullanma imkanin olur ki bu ht ile birlikte bilgisayari kesinlikle ucuran bir teknoloji .

Aynı işlemci ve anakartı düşünüyorum. Dual channel ddr ram 512x2 oluyor di mi? 2 tane 512 almak yerine bi tane dual channel almak daha mı mantıklı?

(fiyatlar 2x150+kdv ve 319+kdv şeklinde, kabaca arada 22$ fark var.)

P4 HT mi, P4 Prescott mu? Bunların arasındaki farkı bilen var mı?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...