Thulann Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 su an kendı capımda eglenmek ve vakıt doldurmak amacıyla sphere ıle ılgılenıyorum. ve su an bır sorunla karsılastım ama kendı ımkanlarımla halledemedım bır arkadas bana yardımcı olursa sevınıcegım. sorun spawn koydugumda spawnı kill cektıgım de veya player charla kestıgımde undead veya baska bır npc olsun ceset yere dusmuyor spell fız. olurmus gıbı oluyor ve ceset gıdıyor bu sorunu nasıl halledebılırım bır arkadas yardımcı olursa sevınıcem. msn adresını verıyım beklı bır kac kısı yardımcı olmak ısterler ve muhabbet ederız fln fılan ıste [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 çok bilindik bir hatadır bu, undeadler fazla ışıklı yerlerde bu şekilde yere düşmeden yok olur giderler. spherevents (ti sanırım) içinde undeadlerin eventi olacak. o event içindeki herseyi sil (dikkat et eventin kendisini silme [events e_xx] olan kısmı silme)[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=33466 Konu açmadan önce bu bölümü okursan yararlı olucaktır[signature][hline]Sihirlisayfalar Owner www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thulann Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 saolun arkadaslar !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar