Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorularim Bitmezz :=)

Resh

Öne çıkan mesajlar

Simdi arkadaslar stat cap increase : 25 heralde gladric in dediyine göre ama bu bi stat icin mi 25 yoksa toplam 25 stat increase mi alabiliyoruz...
style dmg,melee speed,melee dmg cap increse : %10 ok de bunlarin normal cap i kac ?
Benim mercenary de 2 handed slota örneyin spear of kings koysam fakay kullanmasam sadece slotta durmasiyla Resist + stat bonuslari almis olurum dimi ? ranged slot icinde gecerli sanirim bu...

Saniyorum Styl dmg,melee speed,melee dmg increase lerde cap arttirilmiyo gladric en fazla % 10 oluyo demek istedi sanirim

Quantum İceCream
Hexa... inc.

[Bu mesaj Resh tarafından 23 Temmuz 2004 02:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

- http://sc.aod.net adresinden sc calc cekerek butun bu tur (stat cap vs) sorularina cevap bulabilirsin. Her stat icin ayri ayri 25 cap increase alabilirsin.
- Melee haste, melee damage vs gibi seyler cap increase degil, basli basina bonus zaten, ve max %10 alabiliyorsun onlari. Spell duration ve power %25 oluyor. (bir iki sey daha olabilir %25, aklimda degil, hepsi o programda var yine 'Distance to cap' moduna alirsan programi.)
- Darilma gucenme ama, o an equipped olmayan birseyin bonus vermedigini bilmeden nasil 50 sahibi oldun garip geldi acikcasi. Right+Left kullaniyorsan onlarin bonuslari gelir, 2H kullaniyorsan onunki gelir, eline bow alirsan da bow statlari gelir. Sirtiniza astiginiz seyin o an onla dovusmeseniz de xp almasi ile karistiriyorsun belki?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected]
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

*Benim level 50 charimin hangi class olduguna bakarsan anlarsin neden bilmediyimi bunu ayrıca konumuz benim neler bilip bilmediyim diyil...
*Oyunda bunu sordugum bi iki LVL 50 arkadas ta bana 2H yada Ranged slota koydugun itemler sana stat+resist bonuslari verir dediler itemi KULLANMASANDA bende emin olmak icin sorayim dedim sadece...

Quantum İceCream [Wizzy] - exc
Hexa... inc

[Bu mesaj Resh tarafından 23 Temmuz 2004 09:10 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Resh tarafından 23 Temmuz 2004 09:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...