Resh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Simdi arkadaslar stat cap increase : 25 heralde gladric in dediyine göre ama bu bi stat icin mi 25 yoksa toplam 25 stat increase mi alabiliyoruz... style dmg,melee speed,melee dmg cap increse : %10 ok de bunlarin normal cap i kac ? Benim mercenary de 2 handed slota örneyin spear of kings koysam fakay kullanmasam sadece slotta durmasiyla Resist + stat bonuslari almis olurum dimi ? ranged slot icinde gecerli sanirim bu... Saniyorum Styl dmg,melee speed,melee dmg increase lerde cap arttirilmiyo gladric en fazla % 10 oluyo demek istedi sanirim Quantum İceCream Hexa... inc. [Bu mesaj Resh tarafından 23 Temmuz 2004 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 - http://sc.aod.net adresinden sc calc cekerek butun bu tur (stat cap vs) sorularina cevap bulabilirsin. Her stat icin ayri ayri 25 cap increase alabilirsin. - Melee haste, melee damage vs gibi seyler cap increase degil, basli basina bonus zaten, ve max %10 alabiliyorsun onlari. Spell duration ve power %25 oluyor. (bir iki sey daha olabilir %25, aklimda degil, hepsi o programda var yine 'Distance to cap' moduna alirsan programi.) - Darilma gucenme ama, o an equipped olmayan birseyin bonus vermedigini bilmeden nasil 50 sahibi oldun garip geldi acikcasi. Right+Left kullaniyorsan onlarin bonuslari gelir, 2H kullaniyorsan onunki gelir, eline bow alirsan da bow statlari gelir. Sirtiniza astiginiz seyin o an onla dovusmeseniz de xp almasi ile karistiriyorsun belki?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 *Benim level 50 charimin hangi class olduguna bakarsan anlarsin neden bilmediyimi bunu ayrıca konumuz benim neler bilip bilmediyim diyil... *Oyunda bunu sordugum bi iki LVL 50 arkadas ta bana 2H yada Ranged slota koydugun itemler sana stat+resist bonuslari verir dediler itemi KULLANMASANDA bende emin olmak icin sorayim dedim sadece... Quantum İceCream [Wizzy] - exc Hexa... inc [Bu mesaj Resh tarafından 23 Temmuz 2004 09:10 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Resh tarafından 23 Temmuz 2004 09:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar