di Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Selamlar, aticalcl.dll ya da amdcalcl.dll isimli dosyaya ihtiyacim var. Dosyaya sahip olan biri gonderebilir mi acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Durum goes to dasaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 congrats ilk bakışta topiği anlayamadım, ati ne hediye ediyor yine kampanya yaptılar herhalde dedim, sonra çaktım olayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ygtbrb Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 di said: Selamlar, aticalcl.dll ya da amdcalcl.dll isimli dosyaya ihtiyacim var. Dosyaya sahip olan biri gonderebilir mi acep ? ekran kartım ati ondan bahsediyosan eger klasoru soylersen gonderebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Evet ekran karti chipset markasi, AMD'nin satin aldigi ATI'den bahsediyodum, lakin dasaaa gonderdi Tesekkur ederim yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 mayhem alir nasolsa diye ben hic bakmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Valla cok sey kacirdin Sukru. Hani durum bi yana, cok sahane sonuclar paylastim ilgilenen kisilerle =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar