Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 creed... yazilarini desifre edip anlamak bir izdirap. Nasil basiyorsun bunu sdfg.
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 minmatar carrierlari en iyi supportu sagliyor ondan.
Creed Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yok be azmo nesi zor anlasilmaz filan :) 1 aeon'a binceme chari silerim p: o kadar "yarı atom" tarzi bi gemiye hayatttta binmem 2 minmatar Hel ownz p: bonuslarini degistiriceklerdi bide o zaman süfer olcak gerci Nyx'ede gidebilirim 2inci pilotta var ona hali hazirda.. 9bil'e mi düstüydü bunlar sindik ? *oyuna girmiomda bi süredir sıkıntıdan*
Moss Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 bana gore mom a bineceksen dps yapacaksin supporting senin isin deil sirf bonuslari var diye o gemiye binip sinsi sinsi gezmek =) nyx dps 1 numara support isine gelince zaten ise yaramayan titan dolu etraf sıkıntıdan command ship dd'lemeye basladilar gitsinler bonus versinler = )
Leila Kanz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hel alicaksan o parayi bana gonder daha yararli yerlerde kullanirim ben :)
Creed Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Hel!! :p minmatar ownz geminin tipine hastayim yiyim bonusunu hehe p: nyx cok geniş yauv lei ne sana fercem olm paralarimi kisht git kazan p. ransom nein yap ne bilim
Leila Kanz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 surasi bir gercekki minmatarin en guzel gemileri capitallari, hel'in goruntusu manyak gercektende ama iste nyx'in bonusu feci yani :)
Creed Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bu oyunda birşey güzelse ccp bi sekilde onu mahevder yaa bugun olmassa yarın nyxi nerfler ibnoslar Nyx de güzel de Hel ownz öle son karari vermiş filam deilim saten bi eksigim ms p: onuda empire'a parkedemiyecegime göre aceleside yok zate belki corptan filam alirim kullanmalik p: predominion'a dönsün şu server'da adam gibi fleetler girelim yaa kırık ccp
Moss Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 son killmaillere bakiyorum da nyx baya bi fark atiyor cap ganglerde ilerde nerf gelecek buyuk ihtimal
KTOZ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Moss said: istedigin titan olsun imperian hot drop in coming = ) gorsel'i patlattigim gun yapistiracam her forma ahahaha Abi sen beni buldugunda yalniz olmada, sonra forumlara baska seyler yapismasin :))
Öne çıkan mesajlar