Leila Kanz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ya bug oldu yada holding corplarinda yeterli para yoktu ve unuttular, sonuc : Goonswarm Legion of Death ve WI baya bir toprak kaybetti simdilik, gozler ccp'de : http://evemaps.dotlan.net/map/Delve Aksam Nol- dayim. edit : typo
Leila Kanz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 aksama gerek kalmadi "nol-" dustu, artik it alliance'in sistemi :D
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 abi su merkez kanala gırde bır yuzunu gorelım ne sıddet bu celal :)
Leila Kanz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 cok cilgin seyler oluyo o kanalda, kalbim cok dayanmadi :)))
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Arkadaslar arasında normaldir canımm:D
Moss Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Bise olmaz goon a 3 ay da toplanir 2 ayda alirlar geriye her yeri adamlar karınca gibiler ne yapacaklari belirsiz
Leila Kanz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Moss said: Bise olmaz goon a 3 ay da toplanir 2 ayda alirlar geriye her yeri adamlar karınca gibiler ne yapacaklari belirsiz kaynar :)
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 goonswarm somethingawful'daki tiplerin gültü müydü?
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 gvsdfds somethingawfulda ağlayan ağlayana, çok fena patlamış
Leila Kanz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 cok aglarlar onlar daha :)
Creed Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 standart eve olai ya yane goonlar o paralari ödeselerde bişi deişmicekti sadece süresi uzardi biraz.. rüsgar bu sefer "it"lerin tarafindan esiyo gerci it pl yi dominion hatalari sayesinde harcadi ya neyse.. bi abuser dier abuseri patakliyo işte.. eskisi gibi "sov4" geyigide olmadigindan it delveyi alsa bile eskisi gibi rahat olamicak oyunda kimsecikler sen sistemi gelistir gelistir elin adami sisteme 600 kişi soksun bitsin olay caktimin dominionu...
Leila Kanz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bence iyi oldu dominion, bob cyno jammeri koyuyodu kafasinada iki titan alabilen alsin hadi.. ancak casusla basardilar yani, ki helal olsun goonlara demistim o zaman :) Simdi daha cok savas donucek; oyle jammer'i koydum, titanida basina dayadim (artik area dd'de yok) bitti, eskiden bob'un korudugu bir sistemi almak sadece bir sakaydi simdiyse herkezin her sistemi alinabilir :) tabi daha betada olay biraz, tcu, i-hub'lar fln baya gelistirilmeli (fiyatlari, anchor timelari fln) Dominion'in getirdigi en lanet sey lag oldu, fleet 100'un uzerine ciktigi anda istasyonda bile lag oluyo anlamiyorum. Cozsunler sunu artik dunku cocuk degiller.
Leila Kanz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 creed sen napiosun? :)
Creed Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 yaa dominion iyi güzeldeeeeee sisteme ilk giren 600 kişi galip hacı bunda extra bi olay yok yane yiyosa gir ilk 600den sonra.. pl goon nie 4 tane titan verdi eşşoglu bob'a ? bob serefsizleri kocaman bugi güzel güzel abuse ettiler ccp gikini cikarmadi bob mekani aldi direk fix geldi bazen bob ceosu ccpden maaşmi alio die düsünmüo deilim ortaligi karistirsin die tutuolar heralde.. yada hissedar filanmi var.. nedir.. ben hech razor mazor devam işte lagli lagli fleet battle yapmaya calisioz filan sıkıcı dominion mahfetti herbişii... caktimin ccpsi
Leila Kanz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bisi duzelttikleri yok, PL savasinda lag vardi simdide var, dun -aaa- CVA'in tum filosunu lag yzudunen kayipsiz yoketti.
Creed Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 heh işte biz geminateyi nasil kaybettik ? atlas girdi sisteme 600 ksiiyle sonra kim girdiyse patladigini bile görmedi yane.. allahtan ben ölmedim di hehe titan bridgesini kacirdimdi sonaa giden herkes öldü p: ccpde ciksin newse yazsinki "eveyi neen cok seviosunuz" komp. yarişmasii onu deelde "eveden nefret edionuz" deseler... ooo neler döktürürüz.. beceriksiz mal sürüsü bide test ettik test ettik demezlermi ahh ahhhh
Moss Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 "Leila Kanz" said: Moss said: Bise olmaz goon a 3 ay da toplanir 2 ayda alirlar geriye her yeri adamlar karınca gibiler ne yapacaklari belirsiz kaynar :) seni bulacagım olm dsfsdgsdgds
Leila Kanz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Moss said: "Leila Kanz" said: Moss said: Bise olmaz goon a 3 ay da toplanir 2 ayda alirlar geriye her yeri adamlar karınca gibiler ne yapacaklari belirsiz kaynar :) seni bulacagım olm dsfsdgsdgds Yakinda mothership kullanio olucam, yaninda bikac titan getirde : ))) buldugunla kalma :p
Leila Kanz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 sen git gorseli oldur ona yardimci bile olurum ahahahah
Creed Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 "yakinda" hala kullanamionmu rezalet... ben su an 4 ms yide kullaniom bi titan skilleri yok işte p:
Leila Kanz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 abi kullanmasina kullaniyorumda ms'im yok :) yani yakinda oda olucak demek istemistim. Artistlik yapma :) :)
Moss Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 istedigin titan olsun imperian hot drop in coming = ) gorsel'i patlattigim gun yapistiracam her forma ahahaha
Creed Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 falla bende almayi düsünüom artık jump mesafelerini artirdilar yaa eskiden neydi öle sümdük sümdük 10 jump yap gidene kadar sindi dread kadarmi ziplicaklardi ne öle bişi süfer direk 2.5m ship array ohh direk nomadic gemi.. topla pilini pirtini jumpla sağa sola bi dene Hel yaptiriyim bende eed eed
Moss Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Nyx yada Aeon varkene hell ?? varmı ozel bi nedeni ?
Öne çıkan mesajlar