Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Goonswarm Legion of Death ve WI toprak kaybi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
standart eve olai ya yane goonlar o paralari ödeselerde bişi deişmicekti sadece süresi uzardi biraz..
rüsgar bu sefer "it"lerin tarafindan esiyo
gerci it pl yi dominion hatalari sayesinde harcadi ya neyse..
bi abuser dier abuseri patakliyo işte..
eskisi gibi "sov4" geyigide olmadigindan it delveyi alsa bile eskisi gibi rahat olamicak oyunda kimsecikler

sen sistemi gelistir gelistir elin adami sisteme 600 kişi soksun bitsin olay
caktimin dominionu...
Mesaj tarihi:
bence iyi oldu dominion, bob cyno jammeri koyuyodu kafasinada iki titan alabilen alsin hadi.. ancak casusla basardilar yani, ki helal olsun goonlara demistim o zaman :)

Simdi daha cok savas donucek; oyle jammer'i koydum, titanida basina dayadim (artik area dd'de yok) bitti, eskiden bob'un korudugu bir sistemi almak sadece bir sakaydi simdiyse herkezin her sistemi alinabilir :) tabi daha betada olay biraz, tcu, i-hub'lar fln baya gelistirilmeli (fiyatlari, anchor timelari fln)

Dominion'in getirdigi en lanet sey lag oldu, fleet 100'un uzerine ciktigi anda istasyonda bile lag oluyo anlamiyorum. Cozsunler sunu artik dunku cocuk degiller.
Mesaj tarihi:
yaa dominion iyi güzeldeeeeee sisteme ilk giren 600 kişi galip hacı bunda extra bi olay yok yane yiyosa gir ilk 600den sonra..
pl goon nie 4 tane titan verdi eşşoglu bob'a ?
bob serefsizleri kocaman bugi güzel güzel abuse ettiler ccp gikini cikarmadi
bob mekani aldi direk fix geldi
bazen bob ceosu ccpden maaşmi alio die düsünmüo deilim ortaligi karistirsin die tutuolar heralde.. yada hissedar filanmi var.. nedir..

ben hech razor mazor devam işte lagli lagli fleet battle yapmaya calisioz filan sıkıcı dominion mahfetti herbişii...
caktimin ccpsi
Mesaj tarihi:
heh işte biz geminateyi nasil kaybettik ?
atlas girdi sisteme 600 ksiiyle
sonra kim girdiyse patladigini bile görmedi yane..
allahtan ben ölmedim di hehe titan bridgesini kacirdimdi sonaa giden herkes öldü p:

ccpde ciksin newse yazsinki "eveyi neen cok seviosunuz" komp.
yarişmasii onu deelde "eveden nefret edionuz" deseler... ooo neler döktürürüz..

beceriksiz mal sürüsü bide test ettik test ettik demezlermi ahh ahhhh
Mesaj tarihi:
"Leila Kanz" said:

Moss said:

Bise olmaz goon a 3 ay da toplanir 2 ayda alirlar geriye her yeri adamlar karınca gibiler ne yapacaklari belirsiz

kaynar :)

seni bulacagım olm dsfsdgsdgds
Mesaj tarihi:
Moss said:

"Leila Kanz" said:

Moss said:

Bise olmaz goon a 3 ay da toplanir 2 ayda alirlar geriye her yeri adamlar karınca gibiler ne yapacaklari belirsiz

kaynar :)

seni bulacagım olm dsfsdgsdgds

Yakinda mothership kullanio olucam, yaninda bikac titan getirde : ))) buldugunla kalma :p
Mesaj tarihi:
falla bende almayi düsünüom artık jump mesafelerini artirdilar yaa
eskiden neydi öle sümdük sümdük 10 jump yap gidene kadar
sindi dread kadarmi ziplicaklardi ne öle bişi süfer direk 2.5m ship array ohh direk nomadic gemi..
topla pilini pirtini jumpla sağa sola
bi dene Hel yaptiriyim bende eed eed
  • Yeni Oluştur...