Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Chrome 4.0 çıktı

kozalak

Öne çıkan mesajlar

xwhiplashx said:

Pluton said:

https://chrome.google.com/extensions/detail/lfkgmnnajiljnolcgolmmgnecgldgeld

Budur abicim :D

bu ne işe yarıyor ayıptır sorması ?

Senin mouse hareketine göre işlem yapıyo mesela mouseni yuvarlak olarak döndürüyosun yeni bi sekme açıyo falan var orda ayarları
Sosyal ağlarda paylaş

bu chrome'da noob olduğumdan kelli soru soracam, zannediyorsam tek eksiğim bu çünkü, hallolursa firefox'u bırakabilirim.

şimdi firefox'taki arama çubuğuna başka siteleri de eklemek mümkündü. ekşi, seslisözlük ve youtube aramaları için (hatta paticik için dahi vardı o olay) özellikle o kısmı kullanıyodum. bunun için bi eklenti veya hali hazırda olan bir yöntem var mı chrome için. bi buldurun be
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chrome 4 hazır

Paylaş

26 Ocak 2010

Haberler Anında Cebinizde Hürriyet Mobil

Haberler Anında Bilgisayarınızda Haber Alarmı

Haber Kaçırmaya Son Hürriyet Mind

Sitene Haber Ekle Kazan Bumerang
Google, Chrome'un final sürümünü indirilmeye sundu. İşte karşınızda yepyeni Google Chrome...

Google, Chrome 4'ün final sürümünü resmi olarak indirilmeye sundu. Bu sürüm Chrome için önemli bir kilometre taşı anlamı taşıyor: Chrome, 4. sürümü ile birlikte resmi olarak eklenti desteğine kavuşmuş oldu. Ancak Google, eklenti yerine Uzantı terimini kullanmayı daha uygun görmüş.

Uzantılara ulaşmak için şu adresi ziyaret edebilirsiniz. Chrome'un ünlü İngiliz anahtarı simgesine tıklar ve Uzantılar satırını seçerseniz, yüklü eklentilerinizi görebilirsiniz. Yine bu sayfada yer alan bağlantı yardımıyla da Uazntılar galerisine ulaşma şansınız var.

Chrome 4 ile gelen diğer özelliklerin başında ise yeni yer imi senkronizasyonu geliyor. Bu özellik sayesinde, evinde ve işinde Google Chrome kullananlar, her bilgisayarda yer imlerini ayrı ayrı kaydetmek zorunda kalmayacak. Farklı bilgisayarlara kurulu Chrome'lar arası senkronizasyon çok kolay ve hızlı hale getirilmiş.

Chrome, 4. Sürüm ile birlikte HTML5 desteğine de kavuşmuş oluyor. Chrome 4'ü indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Eğer eski sürümlerden birini kullanıyorsanız, Chrome otomatik güncelleme ile zaten güncellenecektir.

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/13588974.asp?gid=234

hani ilgilenenler varsa. :)
Sosyal ağlarda paylaş

ve firefox bitti benim icin diyorum, sildim :)

Extensions super ve ötesi olmus.. Utorrent bile kullanabiliyosun icinde.

Facebook Fixer - Version: 1.0
Allows you to customise facebook : zoom pictures on mouse over, hide stuff...

ve

Facebook Simple Notes - Version: 1.1.0
Simple script that consolidates Facebook notifications by grouping notifications that involve the same topic.

Bunlarada bakin, facebook manyaklari icin cok guzel, baya kullanisli.

IE Tab Classic - Version: 0.9.5
Internet Explorer inside Chrome

AdBlock+ Element Hiding Helper - Version: 1.1.9.17
AdBlock+ Element Hiding Helper port for Chrome.

uTorrent for Google Chrome - Version: 1.3
uTorrent for Google Chrome

Bunlar benim kullandiklarim simdilik
Sosyal ağlarda paylaş

aslında çok dikkat edilmeyen ve ff'de de eklenti ile yapılan bir güzelliği var chrome'un o da shortcut oluşturma. sayfaları tarayıcı öğeleri olmadan görüntülüyor ya hastasıyım. programların yerini web aplicationlar alacak kehanetlerini gerçekleştirmekti tek amaçları. gmaili masa üstüme atıp herhangi bir mail programından daha hızlı maiilerime erişiyorum.

chromed bird en iyi twitter eklentisi gördüğüm kadarıyla.
google tasks ve google map de çok işlevsel olmuş. tasks özelliği zor ulaşılır bir yerdeydi böylece el alında oldu.
blog this ve send this link with gmail de diğe kullandıklarım.
Sosyal ağlarda paylaş

merak ettiğim bişe var,
chrome da eklenti yok vs vs diye hızlı diyolardı.
aynı eklentilerle FF vs. Chrome karşılaştırması yapan oldu mu?

FF nin addons sayfası açılmadığından kelli chrome kullanıyorum şu an(ne alaka cunku yeni kurdum ff oyle kaldı sdf). adamlar yapmış ya. sanırım FF ye elveda diyeceğim bu gidişle. zaten uzun zamandır her sürümde erteleme yaparak yeteri kadar sinir ettiler. FF 4.0 çıktığında geri dönebilirim herhalde anca :D

edit: abavvvv alt+s kombosu çalışmiyür agalar. var mı çözümü?
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

merak ettiğim bişe var,
chrome da eklenti yok vs vs diye hızlı diyolardı.
aynı eklentilerle FF vs. Chrome karşılaştırması yapan oldu mu

http://lifehacker.com/5457242/browser-speed-tests-firefox-36-chrome-4-opera-105-and-extensions

Bu arada forumun yarısı yeşil yarısı turuncu çıkıyor bende. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ram kullaniyo falan bilmem. 4 gb ram var alette, firefox'ta facebook chat bile sapitti artik. Gec aciliyo takiliyo falan. Eklentilerle karsilastirma yapabilen beni sayabilirsin mesela, cok uzun zamandir firefox kullaniyorum. Okadar eklentim var, chrome'a yukledim, banamisin demiyo valla. Catir catir aciliyo, kasma yavaslama hicbisey yok mis gibi. Elveda firefox diyorum bu saatten sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...