Pluton Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 xwhiplashx said: Pluton said: https://chrome.google.com/extensions/detail/lfkgmnnajiljnolcgolmmgnecgldgeld Budur abicim :D bu ne işe yarıyor ayıptır sorması ? Senin mouse hareketine göre işlem yapıyo mesela mouseni yuvarlak olarak döndürüyosun yeni bi sekme açıyo falan var orda ayarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Pluton said: https://chrome.google.com/extensions/detail/lfkgmnnajiljnolcgolmmgnecgldgeld Budur abicim :D harika edit: hayır muhteşem =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 lan kıllığına mozillanın addons sayfasını mı hacklediler naptılar addons sitesi açılmıyor mozillanın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 şimdi deniyorum da, firefox'u gayet yeterli görüyodum aslında. aynısının daha iyisi gibi bişey olmuş bu. sevdim şimdilik. galiba kalacam chrome'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kozalak said: lan kıllığına mozillanın addons sayfasını mı hacklediler naptılar addons sitesi açılmıyor mozillanın sdf. Adamların mozillada kim ne karışır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bu chrome'da noob olduğumdan kelli soru soracam, zannediyorsam tek eksiğim bu çünkü, hallolursa firefox'u bırakabilirim. şimdi firefox'taki arama çubuğuna başka siteleri de eklemek mümkündü. ekşi, seslisözlük ve youtube aramaları için (hatta paticik için dahi vardı o olay) özellikle o kısmı kullanıyodum. bunun için bi eklenti veya hali hazırda olan bir yöntem var mı chrome için. bi buldurun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 youtube için arama eklentisi var türk siteleri için türk devleri beklicen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 çözümünü buldum, operadakine benzer şeklinde keyword atayarak yapılıyormuş, gayet de verimli. ek bi extension falan kullanmaya gerek yok hepsi için ayrı ayrı. search suggestion olmayıversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 said: Chrome 4 hazır Paylaş 26 Ocak 2010 Haberler Anında Cebinizde Hürriyet Mobil Haberler Anında Bilgisayarınızda Haber Alarmı Haber Kaçırmaya Son Hürriyet Mind Sitene Haber Ekle Kazan Bumerang Google, Chrome'un final sürümünü indirilmeye sundu. İşte karşınızda yepyeni Google Chrome... Google, Chrome 4'ün final sürümünü resmi olarak indirilmeye sundu. Bu sürüm Chrome için önemli bir kilometre taşı anlamı taşıyor: Chrome, 4. sürümü ile birlikte resmi olarak eklenti desteğine kavuşmuş oldu. Ancak Google, eklenti yerine Uzantı terimini kullanmayı daha uygun görmüş. Uzantılara ulaşmak için şu adresi ziyaret edebilirsiniz. Chrome'un ünlü İngiliz anahtarı simgesine tıklar ve Uzantılar satırını seçerseniz, yüklü eklentilerinizi görebilirsiniz. Yine bu sayfada yer alan bağlantı yardımıyla da Uazntılar galerisine ulaşma şansınız var. Chrome 4 ile gelen diğer özelliklerin başında ise yeni yer imi senkronizasyonu geliyor. Bu özellik sayesinde, evinde ve işinde Google Chrome kullananlar, her bilgisayarda yer imlerini ayrı ayrı kaydetmek zorunda kalmayacak. Farklı bilgisayarlara kurulu Chrome'lar arası senkronizasyon çok kolay ve hızlı hale getirilmiş. Chrome, 4. Sürüm ile birlikte HTML5 desteğine de kavuşmuş oluyor. Chrome 4'ü indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Eğer eski sürümlerden birini kullanıyorsanız, Chrome otomatik güncelleme ile zaten güncellenecektir. http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/13588974.asp?gid=234 hani ilgilenenler varsa. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ve firefox bitti benim icin diyorum, sildim :) Extensions super ve ötesi olmus.. Utorrent bile kullanabiliyosun icinde. Facebook Fixer - Version: 1.0 Allows you to customise facebook : zoom pictures on mouse over, hide stuff... ve Facebook Simple Notes - Version: 1.1.0 Simple script that consolidates Facebook notifications by grouping notifications that involve the same topic. Bunlarada bakin, facebook manyaklari icin cok guzel, baya kullanisli. IE Tab Classic - Version: 0.9.5 Internet Explorer inside Chrome AdBlock+ Element Hiding Helper - Version: 1.1.9.17 AdBlock+ Element Hiding Helper port for Chrome. uTorrent for Google Chrome - Version: 1.3 uTorrent for Google Chrome Bunlar benim kullandiklarim simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 aslında çok dikkat edilmeyen ve ff'de de eklenti ile yapılan bir güzelliği var chrome'un o da shortcut oluşturma. sayfaları tarayıcı öğeleri olmadan görüntülüyor ya hastasıyım. programların yerini web aplicationlar alacak kehanetlerini gerçekleştirmekti tek amaçları. gmaili masa üstüme atıp herhangi bir mail programından daha hızlı maiilerime erişiyorum. chromed bird en iyi twitter eklentisi gördüğüm kadarıyla. google tasks ve google map de çok işlevsel olmuş. tasks özelliği zor ulaşılır bir yerdeydi böylece el alında oldu. blog this ve send this link with gmail de diğe kullandıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 abiiiiiii olm yok lan böyle bisey, hiz ötesi alet ciddi anlamda. <33333333333333333333 Google chrome yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 merak ettiğim bişe var, chrome da eklenti yok vs vs diye hızlı diyolardı. aynı eklentilerle FF vs. Chrome karşılaştırması yapan oldu mu? FF nin addons sayfası açılmadığından kelli chrome kullanıyorum şu an(ne alaka cunku yeni kurdum ff oyle kaldı sdf). adamlar yapmış ya. sanırım FF ye elveda diyeceğim bu gidişle. zaten uzun zamandır her sürümde erteleme yaparak yeteri kadar sinir ettiler. FF 4.0 çıktığında geri dönebilirim herhalde anca :D edit: abavvvv alt+s kombosu çalışmiyür agalar. var mı çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 kozalak said: merak ettiğim bişe var, chrome da eklenti yok vs vs diye hızlı diyolardı. aynı eklentilerle FF vs. Chrome karşılaştırması yapan oldu mu http://lifehacker.com/5457242/browser-speed-tests-firefox-36-chrome-4-opera-105-and-extensions Bu arada forumun yarısı yeşil yarısı turuncu çıkıyor bende. Aynı sorunu yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 cache i sil düzelir. ben ff ctrl+f5 yapamadılar hala chrome sanırım. bu arada chrome ne ram kullanıyormuş yav. her tabı ayrı işlem olarak kullandığındna olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Abi ram kullaniyo falan bilmem. 4 gb ram var alette, firefox'ta facebook chat bile sapitti artik. Gec aciliyo takiliyo falan. Eklentilerle karsilastirma yapabilen beni sayabilirsin mesela, cok uzun zamandir firefox kullaniyorum. Okadar eklentim var, chrome'a yukledim, banamisin demiyo valla. Catir catir aciliyo, kasma yavaslama hicbisey yok mis gibi. Elveda firefox diyorum bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 nerden indircez 4.0 ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 http://www.google.com/chrome/ adresinden indirecegin son versiyonudur. zaten yukluyse ingiliz anahtari > about google chrome > update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 şu eklentilerin olduğu liste gibi bi kaynak var mı oradan bakayım hepsine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 https://chrome.google.com/extensions şurdan mı bahsediyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 offical olanı burada daha ortada offical yokken yokluğunu aratmamışı da burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 eee ben ne dedim ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 pişti olduk çaktırma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 GooglePreview (by SearchPreview.de) - Version: 0.6 imbaymi$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 amanın ben nasıl görmedim nan onu hemen yüklüyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar