tomkat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Class:Rogue Spec:Mutilate Elimde olan silahlar: Rib Spreader Heartpierce Twin Spike HC Steel Bladebreaker HC Black Bruise Bi turlu karar veremedim. 2 tane 1.80 mi kullansam, energy regen buff veren dagger'i buffladilar, onu mu kullansam yoksa combat fist'e respec mi yapsam cozemedim. Zaten hayvan gibi nerf yedim 9.5k'i gecemiyorum artik heroismle bile, o yuzden combat'a gecmeyi falan da dusuniyorum artik. Tavsiye lazim hangi silahlari kullanmam konusunda :(
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Todesengel said: Combat spec + Hard arp cap = win. Ya bilmiyorum abi. Guildde 1 combat rogue var, gearscore'u benden 100 falan eksik. Ilk 5'e zor giriyo fightlarda. Genellikle ben 1 oluyorum ya da hunter. O yuzden pek sicak bakmiyorum combata. 35% unbuffed ignore var bende muti spec olarak.
kopernik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ulan moonkinle stabil 6-6.5k arasını görsem göbek atıcam 9.5k'nın üstünü göremiorm die üzülenlerde varmış :D
scorch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 tomkat said: Todesengel said: Combat spec + Hard arp cap = win. Ya bilmiyorum abi. Guildde 1 combat rogue var, gearscore'u benden 100 falan eksik. Ilk 5'e zor giriyo fightlarda. Genellikle ben 1 oluyorum ya da hunter. O yuzden pek sicak bakmiyorum combata. 35% unbuffed ignore var bende muti spec olarak. o sizin roguenin yetememezliğiymiş bizim 1. combat rogue oluo genellikle
oktayca Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 hiç bir raidde rogueyi geçen dps görmedim desem doğrudur heralde.
Dengesiz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 tomkat said: Zaten hayvan gibi nerf yedim 9.5k'i gecemiyorum artik heroismle bile, o yuzden combat'a gecmeyi falan da dusuniyorum artik. Islak sopa ile girişmek lasım sana. O dpsi görsem benim charla kurban kescem. 8k dps yapınca benim Enh Shaman ile dünyalar benim oluyor.
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Bir zahmet ench shamanla da 9k dps yapmayın. Gidin raid bufflayın şükredin :D Rogue bu tek olayı dps.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 2 tane 1.4 dagger kullan, bide armory verirsen daha detaylı yorum yapabiliriz
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Pof ya biz eskiden en yavas daggeri arardik muti icin o zamanlar poiler azicik vururdu zaten simdi ise teheey 1.4 ariyo millet
Dengesiz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Şaka bir yana dagger roguelar bizim raidlerde cok daha başarılı gibi görünüyor. 10k'yi geçtikleri oluyor. Tabi DK'lar Hysteria'yı direk roguelara sallıyor.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 DAZD!NGO said: Pof ya biz eskiden en yavas daggeri arardik muti icin o zamanlar poiler azicik vururdu zaten simdi ise teheey 1.4 ariyo millet gören 40 yıllık rogue sanar, allahın yetosu
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 zua, kimse silah tavsiyesi vermemis ahahah
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Sparkcaster said: DAZD!NGO said: Pof ya biz eskiden en yavas daggeri arardik muti icin o zamanlar poiler azicik vururdu zaten simdi ise teheey 1.4 ariyo millet gören 40 yıllık rogue sanar, allahın yetosu tbcde uzun sure rogue oynadim
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Dengesiz said: Şaka bir yana dagger roguelar bizim raidlerde cok daha başarılı gibi görünüyor. 10k'yi geçtikleri oluyor. Tabi DK'lar Hysteria'yı direk roguelara sallıyor. o dklara akıl fikir vermek lazım o zaman. muti rogueların dmgının yarısı physical. hysteria başkasına verilcekse ya fury warrior, ya combat rogue ya da feral drooda verilir.
Öne çıkan mesajlar