tomkat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Class:Rogue Spec:Mutilate Elimde olan silahlar: Rib Spreader Heartpierce Twin Spike HC Steel Bladebreaker HC Black Bruise Bi turlu karar veremedim. 2 tane 1.80 mi kullansam, energy regen buff veren dagger'i buffladilar, onu mu kullansam yoksa combat fist'e respec mi yapsam cozemedim. Zaten hayvan gibi nerf yedim 9.5k'i gecemiyorum artik heroismle bile, o yuzden combat'a gecmeyi falan da dusuniyorum artik. Tavsiye lazim hangi silahlari kullanmam konusunda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Combat spec + Hard arp cap = win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Todesengel said: Combat spec + Hard arp cap = win. Ya bilmiyorum abi. Guildde 1 combat rogue var, gearscore'u benden 100 falan eksik. Ilk 5'e zor giriyo fightlarda. Genellikle ben 1 oluyorum ya da hunter. O yuzden pek sicak bakmiyorum combata. 35% unbuffed ignore var bende muti spec olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ulan moonkinle stabil 6-6.5k arasını görsem göbek atıcam 9.5k'nın üstünü göremiorm die üzülenlerde varmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 tomkat said: Todesengel said: Combat spec + Hard arp cap = win. Ya bilmiyorum abi. Guildde 1 combat rogue var, gearscore'u benden 100 falan eksik. Ilk 5'e zor giriyo fightlarda. Genellikle ben 1 oluyorum ya da hunter. O yuzden pek sicak bakmiyorum combata. 35% unbuffed ignore var bende muti spec olarak. o sizin roguenin yetememezliğiymiş bizim 1. combat rogue oluo genellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 hiç bir raidde rogueyi geçen dps görmedim desem doğrudur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 tomkat said: Zaten hayvan gibi nerf yedim 9.5k'i gecemiyorum artik heroismle bile, o yuzden combat'a gecmeyi falan da dusuniyorum artik. Islak sopa ile girişmek lasım sana. O dpsi görsem benim charla kurban kescem. 8k dps yapınca benim Enh Shaman ile dünyalar benim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Bir zahmet ench shamanla da 9k dps yapmayın. Gidin raid bufflayın şükredin :D Rogue bu tek olayı dps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 2 tane 1.4 dagger kullan, bide armory verirsen daha detaylı yorum yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Pof ya biz eskiden en yavas daggeri arardik muti icin o zamanlar poiler azicik vururdu zaten simdi ise teheey 1.4 ariyo millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Şaka bir yana dagger roguelar bizim raidlerde cok daha başarılı gibi görünüyor. 10k'yi geçtikleri oluyor. Tabi DK'lar Hysteria'yı direk roguelara sallıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 DAZD!NGO said: Pof ya biz eskiden en yavas daggeri arardik muti icin o zamanlar poiler azicik vururdu zaten simdi ise teheey 1.4 ariyo millet gören 40 yıllık rogue sanar, allahın yetosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 zua, kimse silah tavsiyesi vermemis ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Sparkcaster said: DAZD!NGO said: Pof ya biz eskiden en yavas daggeri arardik muti icin o zamanlar poiler azicik vururdu zaten simdi ise teheey 1.4 ariyo millet gören 40 yıllık rogue sanar, allahın yetosu tbcde uzun sure rogue oynadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Dengesiz said: Şaka bir yana dagger roguelar bizim raidlerde cok daha başarılı gibi görünüyor. 10k'yi geçtikleri oluyor. Tabi DK'lar Hysteria'yı direk roguelara sallıyor. o dklara akıl fikir vermek lazım o zaman. muti rogueların dmgının yarısı physical. hysteria başkasına verilcekse ya fury warrior, ya combat rogue ya da feral drooda verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar