aente Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Privhunter said: aquila said: 12 zekalı cennetin gozu kupe ve 5 zekalı ıncı kolye şimdi inci kolye gerizekalımı oluyor anlamadım :S :P AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trapper Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bütün troll ler toplanmıs masallah.. http://images.jambase.com/fans/OFtroll/Forum_Troll.jpg ilgilenmeyebilirsiniz arkadaslar saygı duyun en azından terbiyesizligin alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Privhunter said: aquila said: 12 zekalı cennetin gozu kupe ve 5 zekalı ıncı kolye şimdi inci kolye gerizekalımı oluyor anlamadım :S :P Off bu iyiydi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Aggro nedir abi? Ben bu oyunu kardeşimden biliyorum. Sabahtan akşama kadar örümcek kesiyordu ve çok mutlu oluyordu. Hiç oynamadım bu tip oyunları bağımlılık yapıyor diye. Bir dota oynarım. Duyduklarımdan konuşuyorum zaten, biri sanki türk yapmış diyordu. Herşey tamam adı neden Metin. Bu Metin yoksa bizim Metin değil mi :D Başka bir dilde başka anlamama mı geliyor. Ki ben bizim dilimizdede MEtin ne anlama gelir bilmem oda ayrı. Ama komik geliyor Metin 2 Ahmet 5 Coşkun 69 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 çok kötü trollenmiş evet. hani kalkıpta wowda birisi karakter satarken nası ciddiysek burdada öyle olmalıyız. tamam beğenmeyebiliriz oyunu ama bırakın yapmayın yorum geçin. kitliyorum. arkadaş satmakta ısrarcıysa yeni topic açsın. aynı şekilde troll devam edersede bölüm banı gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar