Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 queen_of_ugly said: Uçuk çıkıyor gibi hissedince yemek yaptığımız tahta kaşıkları ocakta bi yerde ısıtıp uçuğa dokunduruyoruz bi iki dakika, hemen sonunda kaşıntı filan geçiyor.. Denemekten bişey olmaz.. bunla başta inanılmaz dalga geçtim bende ama yarıyor cidden işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 tahta kaşık işe yarıyor cidden hatta çıra varsa evde onunla yapın o daha etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ben de denedim, işe yarıyor ilginç bir biçimde. /signed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 tamam da yanık manık iz miz zart zurt?kaç derecelik şeyi değdiriyosuı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 pogodi said: .ne dedin cok merak ettim ehehahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 queen_of_ugly said: Uçuk çıkıyor gibi hissedince yemek yaptığımız tahta kaşıkları ocakta bi yerde ısıtıp uçuğa dokunduruyoruz bi iki dakika, hemen sonunda kaşıntı filan geçiyor.. Denemekten bişey olmaz.. ahah babaane tavsiyesi ama cok efsanesinden yani euahuaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 priest mı abi tahta kaşık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 deniyorum valla tahta kaşığını da sıcak bişeye deyince su toplar uçuk da su toplaması gibi salak bişey ztaen.aynı etkiyi yapmasın?sıcaklıktan virüsleri mi öldürüyosun nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 tahtacılar yapıyorum işlemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ahaha ekşide okurken gördüm staj ameleliği sırasında eleman geldi - abi fu ilaflav ne kadav(ağız çevresindeki uçuklardan dolayı eleman dudakları oynatamıyordu içimden oha olum bu ne bea dedim.) - filan küsür milyon tl alacak mısın? repliğini sarfettiğim anda içeri bir kız girdi ve... -afkım almadın mı hala su ilaflavı dedi.. bu sefer tutamadım koptuum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 geçmedi o kadar sarımsak,sıcak kaşık tedavisi uyguladım geçmedi=/ gg oldu şu 2 gün =/=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 testis geçmeyin lan cidden bak.. queen kız arkadaşım olur,ilk bunu öğrendiğinde yapsam mı diyip duruyordu ben de dalga geçiyordum ama büyük küçük tüm uçklarını geçiriyor bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ne yakıcaanız kendinizi. çıkar gibi olunca sürüverin zovirax. tamamdır. bitti gitti. geçmiş olsun said: ağız çevresindeki uçuklardan dolayı eleman dudakları oynatamıyordu içimden oha olum bu ne bea dedim ben bi kere öle tavşan dudaaa gibi komple uçuk oldum. =( çok kötüydü lan. tee üniye girene kadar bi daha o kadar kötü olmadı. üni'de yine üst+alt dudak şişiyordu bu sefer hazırlıklıydım çaktım zovirax'ı çaktım zovirax'ı! 3-4gün çook hafif bi şişiklik yaptı ama sonra sönüşüverdiler. berbattır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bi daha sinirlenmicen ve korkmucan tek çare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 burdan tavsiye alanı şey yapsınlar bidaha...salaklık bende millete güveniyorum hey allahım ne hanzo adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 arkadaşım kullan işte zovirax'ı. doktora gitsen bile bunun gibi bi krem +çinko hap takviye falan vericek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar