Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uçuk

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Bir ilacın kortizonlu olması, kortizon olduğu anlamına gelmez. O ilacın etkisini gösterirken başka sorunlara yol açmasını engellemesi için var.

Burda ilaç tavsiyesi yağdıranlara uçarcasına kafa atmak istiyorum ayrıca.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

yaws teramycn neden geçirmesin hem tadı çirkin olduğu için yalamanıda etkiliyor ve de madalyamı isierim çünkü pek çok kez bununla geçirdim uçuğu(resim koyarım öncesi-sonrası diye ama iğrenç olur ;))Bu arada buz falan koyarsan daha ıslanmazmı nasıl kuruyacak?[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 01 February 2004 13:35 tarihinde demiş ki:

Burda ilaç tavsiyesi yağdıranlara uçarcasına kafa atmak istiyorum ayrıca.

Kafana atmana gerek yok. Hangı doktora sorarsan sor sana ılk olarak Zovirax der. Bende de cıkar ucuk.Bunun ıcın kan tahlıllerı bıle yaptırmıstım zamanında. Ama verılen ılac hep aynı. Zovirax.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
gene çıktı hemde antrax gibi yayılıyo ühühühü[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
Sürekli uçuk çıkarıyorum, hiçbir ilaç yaramıyordu işe.. En son bi koca karı ilacı duydum, dün uyguladım bugün hiçbi iz bişey kalmadı (:
Uygulanışı işte biraz tuhaf (:
Uçuk çıkıyor gibi hissedince yemek yaptığımız tahta kaşıkları ocakta bi yerde ısıtıp uçuğa dokunduruyoruz bi iki dakika, hemen sonunda kaşıntı filan geçiyor.. Denemekten bişey olmaz..
Sosyal ağlarda paylaş

çükünüzde kukunuzda çıkarsa acilen doktora gidin, sürekli aynı noktada çıkıyorsa gene acilen doktora gidin. yok öyle rastgele noktalarda, arada sırada çıkıyorsa sorun değil sakin olun. üfürükten şeyler, kafanıza göre ilaçlar kullanmayın ama ne olursa olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...