Qui Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Bir ilacın kortizonlu olması, kortizon olduğu anlamına gelmez. O ilacın etkisini gösterirken başka sorunlara yol açmasını engellemesi için var. Burda ilaç tavsiyesi yağdıranlara uçarcasına kafa atmak istiyorum ayrıca.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Ya buradaki söylenen ilaçların bazıları reçetesiz satılıyor qui Bazılarınıda hiç bilmiyorum:)[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 yaws teramycn neden geçirmesin hem tadı çirkin olduğu için yalamanıda etkiliyor ve de madalyamı isierim çünkü pek çok kez bununla geçirdim uçuğu(resim koyarım öncesi-sonrası diye ama iğrenç olur ;))Bu arada buz falan koyarsan daha ıslanmazmı nasıl kuruyacak?[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ağız kenarı uçuk mu burun kenarı mı.. ağız kenarıysa dişle, burun kenarıysa kopar![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merih Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: Qui, 01 February 2004 13:35 tarihinde demiş ki: Burda ilaç tavsiyesi yağdıranlara uçarcasına kafa atmak istiyorum ayrıca. Kafana atmana gerek yok. Hangı doktora sorarsan sor sana ılk olarak Zovirax der. Bende de cıkar ucuk.Bunun ıcın kan tahlıllerı bıle yaptırmıstım zamanında. Ama verılen ılac hep aynı. Zovirax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 gene çıktı hemde antrax gibi yayılıyo ühühühü[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 konuyu hortlatıcaz gerçi ama fucidin var o işe yarar mı? bi de bu aspirinin değdirilmesi falan sakat değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ruj sür bekle. en etkili yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 zovirax veya vectavir olabilir ikiside etkili.Diğer ilaçları salla.Uçuğun etkeni herpes simplex tip 1 virüsleri.Şu an için bunlara etkili en iyi ilaç asiklovir ve onun analogları.Bu yazdıklarımda etken madde olarak bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 protefix die bişey var onu sürdüm o nasıl? buz ve bunu uyguluyorum daha bugün baş verdi ufak daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 o antiviral değil.Mukozal koruyucu , yapacak bişeyin yoksa sür iyileşmeyi hızlandırmaz ama ağrı için yararlı olabilir belki. Uçuğun değil de ağız içi yaralarda daha çok yararı olur onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kenakort var o olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
queen_of_ugly Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Sürekli uçuk çıkarıyorum, hiçbir ilaç yaramıyordu işe.. En son bi koca karı ilacı duydum, dün uyguladım bugün hiçbi iz bişey kalmadı (: Uygulanışı işte biraz tuhaf (: Uçuk çıkıyor gibi hissedince yemek yaptığımız tahta kaşıkları ocakta bi yerde ısıtıp uçuğa dokunduruyoruz bi iki dakika, hemen sonunda kaşıntı filan geçiyor.. Denemekten bişey olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 koca karı yöntemine gerek yok.Uçuk zaten kendiliğinden geçen bişey.Sağınızı solunuzu yakmayın. Hızlı geçmesi için ilaç kullanacaksınız.zovirax veya vectavir uçuğun en iyi ilaçlarındandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ya bugün gidemem eczaneye kapalı zaten.geçirmem lazm faarklı yönetemler arıyorum. uçugu yakmak ilginç donduruyoduk halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kemicetine die bişey var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 çükünüzde kukunuzda çıkarsa acilen doktora gidin, sürekli aynı noktada çıkıyorsa gene acilen doktora gidin. yok öyle rastgele noktalarda, arada sırada çıkıyorsa sorun değil sakin olun. üfürükten şeyler, kafanıza göre ilaçlar kullanmayın ama ne olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ya geçmesi lazım acilen yoksa debelenmem bu kadar ilk defa çıkmadı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 arkadaşım uçuk için "öpüş geçiyo" dediydi bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 uçuk var diye öpüşemiyoruz.yanlış olmadı mı seninki* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kisiye baglı degisir kimisi etkilenmez ucuktan ucukluyla opusmekten yiyismekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 benim hiç uçuğum çıkmadı tütütüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ozaman mesela pogodiyle ucukluyken sevissen bile bise olmaz gecmez ucuk pogodiye walla hic etkilenmez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 şşt hop ne oluo ! o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar