sabonis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 uçuk ilacı = zilactin ama bunu ilk çıkacağını anladığın an ufacık haldeyken sürmelisin. büyüyünce pek bişey farketmiyo.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 TeramiycnHer türlü uçuğa,kabuk bağlamış yaraya,burun çıbanlarına iyi geliyor.Birde yalama yalayınca çok feci acıyor yalamak çok zevkli ama olsun yalama :)[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Lystakos? uçuk yalamak mi zevkli?[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Estel, uçuk yalamak eğlenceli bişiidir insanı bayaa oyalar ama zevkli olduğu konusunda bi yorumum yok..[signature][hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 şlöps şlöps ohjj ne eğlenceli ne gözel[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Ewet ciddi söylüyorum tedavi uyguladığınız halde uçuğun geçmemesinin tek nedeni insanın içinden ikidebir o uçuğu yalamak istemesidir.İlaç zaten kullanmıyorsanır yalamak süründürür.Gülemezsiniz yara yapar iğrençtir yani.Bu nedenle zevklerinize ara verip uçuğu yalamayacaksınız :yapma:[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 öptür gecsin, işe yarar ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ahanda sana yöntem asprin bildiğimiz asprin acık ıslat ve ucugun üstüne sür öle kalsın sabaha pek bişi kalmıo bi kere denemiştim yararlı olmuştu ...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: crepuscolo, 29 January 2004 16:23 tarihinde demiş ki: ahanda sana yöntem asprin bildiğimiz asprin acık ıslat ve ucugun üstüne sür öle kalsın sabaha pek bişi kalmıo bi kere denemiştim yararlı olmuştu ... Aspirinin içinde asit bulunduğu için bu yararlı olabilir...Mantıklı... Ama sen yinede uçuk ilacı kullan... [Bu mesaj Unbreakable tarafından 29 January 2004 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 tut ucundan kopar.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 nuke o hiçde fena diil ama tutucak yeri yokki uçuğun tutacağı olsa koparcam valla asit damlatsam etkili olur oda iz yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Teramisinle uçuğu geçirene madalya takmak istiyorum![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: Chemical, 31 May 2003 23:16 tarihinde demiş ki: bu arada futbol sux diyen tek erkeğim yoo tek sen değilsin. ben de sevmem futbolu, top peşinde koşturacağına kürek çek :)[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merih Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 En etkılı ılac kesınlıkle Zovirax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Buz tuttum Diprolene sürdüm kortizyonluymuş(buneya:) ) Hiç ilerlemedi ama geçmedide duruyor öyle ilk hali ile kurududa[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merih Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Zaten bu tur ılacların etkısı kurutmasıdır. Yanı ılacı surdukten sonra ertesı gune gecmedı dıye o ılac etkısız anlamına gelmez. Ilacın amacı o zaten.Kurutmak. Su an pıyasada ucuk cıktıgında surunce ertesı gune gecırecek ılac yoktur. Dedıgım gıbı bu ıslemı en hızlı yapan ılac Zoviraxdır. Bırde kesınlıkle yalamayın.Daha uzun surede gecmesıne neden olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Hmmz Geçer En Yakın zamanda kafana takarsan inadına geçmez soliim Geçmiş Olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 yalayınca kudurum zaten unutmaya çalışıyorum aklıma geldikce ııy.. kessem keşke[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Chemical o kortizonu direk alma sakın olur mu? Dombili olma başımıza.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 yahu annem max 2 defa sür günde oda ıslanınca yokolunca felan 2 den fazla sürme diyo kortizon napar ya[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merih Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Kortizon asırı derecede kılolanmana neden olabılır.Doktor kontrolunde kullan o tur ılacları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 krem bu çok az sürdürüyo[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ödlek chemical ödlek chemical ödlek chemical ödlek chemical :P bi ilaç vardı bepanthene miydi neydi (karıştırıp saçma bişi sölemiş de olabilirim ) baya iyi gelio[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ben kuruma belirtisi gördüğüm anda direkt koparırım acır ama küçülür, sonra periyodik koparmalarla tamamen kurtulurum[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 bende uçuk olmuo valla geçmşi olsun siize:).. ama sivilceleri kaşıarak koparırdım çıkınca ve hiç iz kalmazdı .. deişio tabi insanın tenine göre fln...[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar