xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 50 yaşında bir iş adamına araba araştırıyoruz gençler. bmw 630ci yı satıyoruz ve araba inceliyoruz. fakat durum şöyle diesel olması taraftarıyız. sport modelden inip biraz daha aile arabası tipinde 4 kapılı vs bir araç arıyoruz. bmw 7 serisi aklımda var audi a5 diyoruz belki. VW için sıcak kanlıyız. Yıllardır bmw kullanan bir adamdır kendisi. o yüzden bmw den sonra nasıl rahat eder bir başka arabada bilemiyorum ama malumunuz bilirsiniz ki türkiye nin güzelim yakıt fiyatlarını. 630ci'de 2-3 güne 100-150 lira benzin harcamak ayılık ve olabildiğince komforu yerinde oturaklı kendisini biraz ortaya çıkartacak otomatik diesel iş adamı arabası bakıyoruz işte. bmw 5 serisi olmaz mercedes çok dede işi olduğuna inandığımızdan hayır diyoruz. yardımlarınızı lütfen esirgemeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 para ne kadar? a5 le 7 serisi arasında daglar kadar fark var bütce neyse ona göre bişiler söyleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ben o konuda bişi bilmiyorum ama 130 bin euro ya 630ci yı almıştı. biraz daha düşük fiyata araştırıyoruz. zaten 70 bin euro civarlarına satılacak 630ci. ona göre düşünebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 porsche panamera dicem, limit üstü muhtemelen ve dizel degil ikinci el dusunulursa meserati quattroporte dicem o da dizel degil :D jip de istemiyosunuz galiba? makyajlı q7 3.0tdi iyiydi gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 jeep e ikna edebilsem çok iyi olacakta. kel kafasına yakışmıo artık üstü açık arabalar. genç gösteriyorum ayaklarını yemiyorlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 100 euroya butun dizel jipler emrine amade q7 touareg cayenne gcherokee falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 jeeplerden hangisini tavsiye edersin mesela ? şöyle bi tip düşünebilirsin 50 yaşında genç gösteren tiplerden. turizmci antalyalı. göbek yok falan. oturtturalım bi arabaya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 jip diyosan porsche neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 binek tipteki arabalardan tavsiyen nedir. asistanına vw jetta aldık adam inmiyor jettadan. benzin gitmiyor diye çok mutlu ve komforundan çok memnun kalmış. ayrıca benim çok hoşuma gitti hissettirmiyor hiç bişeyi. bu arada edit edüt. türkiye için 90 bin euro ya bakıyormuşuz. haydin bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 S-line beyaz Q7 3.0 TDI siyah filmli cam. fazla ara$tirmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 fiyat nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Burdan alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 indirim koparırız diyosanız a6 avant 3.0tfsi bence aşırı şık bi araç 4 ceker olmayan 2.7tdi 190hp a6 85 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 muhtelemen yarın cevap gelir bakalım yolladığım arabalardan hangisini seçmiş ona göre ben de buraya yazarım aramızda konuşuruz. o zaman sanırım daha iyi ve kolay olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 valla acele almiyacaksan ben gecen bir arac gordum bu sene geliyormus bayildim. babam icin bakiyorum bende 7 serisi cok hosuma gidiyor ama sonra audinin yeni a7 sini gordum gelsin direk onu alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 q7 den uzak dur butun karizmasi bitti aletin, zaten saticilara sor aynisini soylerler bence yuruyen buzdolabi vogue o yas icin her zaman karizmadir kimse sorgulamaz, azicik artis olacam dizel onemsiz diyorsan escalade var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 A5 Sportback alabilirsiniz aslında veya Mercedes CLS 320 CDI falan, o kadar de yaşlı işi değiller yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ya gerçi jeep e karşı artık sempatisi yok ikimiz bi kaza geçirince chevrolet blazer la zamanında o günden beri jeep le arası hiç yok. haklıda hani. 4 takla atınca havada uçuşumuzuda sayarsak. iyi iş çıkartmıştık. :) allah korudu yani. binek tiplere bakıcaz sanırım. şimdi şöyle söyliim.. edit : cls baktık zaten amcada olduğundan denedi kendisi ama oturunca kendisine çok küçük ve basık geldi içi. 630ci'ya göre daha küçük oldu o yüzden onu geçtik. :) MERCEDES E 250 D 89.500 EUR 2010 model / 1 km / İstanbul http://www.hurriyetoto.com/oto/otomobil/detay.php?ilan_id=3493653 VOLKSWAGEN Passat 2.0 TDI Highline 52.000 EUR 2010 model / 0 km / İstanbul http://www.hurriyetoto.com/oto/otomobil/detay.php?ilan_id=2294438 sanırım şu ikisinden birisi olabilir ama alternatif olarakta... AUDI A5 2.0 TDI Sportback 76.000 EUR 2010 model / 0 km / İstanbul http://www.hurriyetoto.com/oto/otomobil/detay.php?ilan_id=3630256 fakat mercedes sanırım olmaz çünkü iç konsolu çok iğrenç. yine tam bir alaman türünde olmuş alman değil yani. alaman alamam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 yalnız mercedes içine çirkin denilecek en son arabadır, hele bmw'den sonra mercedes'in içi aşırı kaliteli gelir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 50 yaşında iş adamı = chrysler c300 ya da 300c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 yok aga inceledim onun içini o arabanın dış tasaramına hiç uymayan bi iç konsolu vardı. peder bey de bakmış gözüne hoş gelmemiş. bilmem belki de bmw iç konsola alışmıştır gözler. chrysler inde modası geçik ona bakılırsa. ayrıca güzel sömürüyo benzini. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 simdi yalniz sen cok fazla alakasiz aletten bahsediyorsun bir yanda 6.30 bir yanda cls sonra gidip e serisi a6 falan bunlar ne cls nede 6 serisinin seviyesinde aletler klasmani dusuk cls nin rakibi su an yok audi a7 getiriyor aston martin rapide getiriyor sporu 6 olan adam gidip a6 ya binerse seviye duser o yuzden bakacagin ya s yada 7 serisi s serisinin iyisini 110 bin euroya alirsin galerilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 seviye düşüyor biraz olsun farkındayım ama daha çok yakıttan kafayı yemiş bir adama rahatlık arıyorum. o yüzden aslına bakarsak. farkındayım saçmaladığımının. cls amcada olduğundan denedi ve boyutu çok küçük geldi. e 250'nin iç tasarımı hoş olmayacağını eminim söyleyecek. kendisinin ağzındanda tamamen zıt 2 araba çıkmıştı 1 ay önce. passat ve 745 :) babadan oğula mı artık bilemiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 e250 d nası güzel bi araba ya. ben 25 yaşındayım hastası oldum. genç arabası demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Biraz bekleyin Yeni 5 Serisi gelecek. http://www.otokritik.com/haber/162-2010-model-Yeni-BMW-5-serisi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar