Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarayıcı Tavsiyeleri

Salieri

Öne çıkan mesajlar

ben başlığı böyle genel olarak açıyim de herkes faydalanabilsin.

benim sorunuma gelince...1000 liraya kadar bir tarayıcı almam gerekiyor. duyduğuma göre yeni tarayıcılarda okuyabilme özelliği varmış. ama sonradan duyduğuma göre de bunu yapabilen yazılımlarmış, tarayıcılar değil. bu konuda bilgisi olanlar varsa biraz aydınlatabilir mi beni ?

kısacası okuma bilen, hızlı tarayabilen bi tarayıcı almam gerekiyor.teşekkür ettim şmdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba,

ofis malzemeleri dediğimiz zaman HP'den pek şaşmamak gerek, ama tarayıcı o kadar hayati bi önem taşımadığı için çözünürlüğü yüksek bitaneyi almak en mantıklısı bence.

daha sonrada 350 liraya bi tane ABBYY fine reader alırsın bakarsın keyfine.. Piyasadaki en güzel yazılımdır kanımca. Zamanında bi almanca metni bununla hazırlamıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

merhaba,

ofis malzemeleri dediğimiz zaman HP'den pek şaşmamak gerek, ama tarayıcı o kadar hayati bi önem taşımadığı için çözünürlüğü yüksek bitaneyi almak en mantıklısı bence.

daha sonrada 350 liraya bi tane ABBYY fine reader alırsın bakarsın keyfine.. Piyasadaki en güzel yazılımdır kanımca. Zamanında bi almanca metni bununla hazırlamıştım.

öncelikle teşekkürler cevabın için..

yani alacağımız scannerın bi önemi yok hp olsun yeter öyle mi?

bu metin okuma olayı ABBYY fine reader denilen yazılımla halloluyor?

peki ben sayfa sayfa uğraşmak da istemiyorum diyelim. yani koyuyim sayfaları o tarasın tek tek bunun için ne gibi bi özellik aramam lazım ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...